• PRO TV
  • Corina Bud, dans fără inhibiții în vacanța de pe iaht. Fanii: „Parcă anii nu au trecut peste tine”

Corina Bud, dans fără inhibiții în vacanța de pe iaht. Fanii: „Parcă anii nu au trecut peste tine”

Corina Bud, dans fără inhibiții în vacanța de pe iaht. Fanii: „Parcă anii nu au trecut peste tine”

Corina Bud a stârnit discuții aprinse în mediul online după ce a dansat provocator pe un iaht și a pus imaginile pe internet. Fanii înfocați ai artistei sunt, însă, neclintiți: la 43 de ani e la fel de sexy ca acum 20 de ani.

Corina Bud pregătește lansarea unei piese noi, așă că a intrat în „campanie electorală”. Cântăreața a făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale, însă felul în care a fost „îmbrăcat” mesajul nu a fost pe placul unora.

Artista a postat un clip în care apare dansând în costum de baie pe un iaht, imagini considerate prea... explicite de unii dintre cei care o urmăresc online. Cântăreața de 43 de ani nu are inhibiții pe Instagram, însă fanii ei nu înțeleg de ce ar deranja pe cineva. 

Vezi că-ți cad nădragii și se vede c***l. Ferească Dumnezeu, ce vă mai despuiați”, a comentat cineva. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Fanii artistei au sărit în apărarea ei, iar comentatorul cârcotaș a fost pus la zid: 

Felicitări, @corinabud. Multe dintre noi dorim să arătăm așa de bine, doar că suntem cu sedentarismul leneș și suntem frustrate. Felicitări încă o dată @corinabud”, a răspuns cineva. 

Ești superbă. Parcă anii nu au trecut deloc peste tine. La fel de sexy și frumoasă ai rămas”, a fost alt comentariu.

Corina Bud a revenit în lumina reflectoarelor după o pauză îndelungată. Plecată din România, artista a lucrat intens la crearea unor noi albume, de pe care a lansat mai multe piese în ultimul an. 


Ai ales
, Vinovat și Foc la inimă sunt cele trei hituri recente ale cântăreței care a cunoscut celebritatea în urmă cu peste 20 de ani.

Fotografii: @corinabud

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni