• PRO TV
  • Zanni renunță la casa de lux pe care și-a cumpărat-o acum un an! Unde vrea să se mute și cât cere pe ea

Zanni renunță la casa de lux pe care și-a cumpărat-o acum un an! Unde vrea să se mute și cât cere pe ea

Zanni renunță la casa de lux pe care și-a cumpărat-o acum un an! Unde vrea să se mute și cât cere pe ea

În urmă cu aproape un an, Zanni anunța că și-a îndeplinit cel mai mare vis: reușise să își cumpere o casă superbă, dar și o mașină. Acum, câștigătorul Survivor a luat o decizie total neașteptată și pare că vrea să se mute, renunțând astfel la tot.

Zannidache a devenit foarte cunoscut în urma participării sale la Survivor România, competiție pe care a și câștigat-o. A pus mâna pe marele premiu, iar oamenii au început să îl îndrăgească din ce în ce mai mult. Anul trecut, în toamnă, tânărul a investit banii pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință din viața sa: să aibă o locuință proprie. 

Și-a mobilat casa cu cinci camere și trei băi după ultimele trenduri în materie de design interior, mărturisind la vremea respectivă că nu și-a imaginat vreodată o astfel de realizare.

„Sunt la casa mea! Sunt prea fericit, s-a întâmplat totul atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, darămite şi casă, şi maşină. Vă mulţumesc vouă pentru că l-aţi iubit pe Zanni, exact aşa cum este el, cu rele şi mai ales cu rele. Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit. Să vedem cât va dura”, scria atunci Zanni pe una dintre paginile sale de socializare.

Însă, în urmă cu puțin timp, Zanni a făcut un anunț pe rețelele de socializare care i-a șocat pe fanii săi: vrea să vândă casa la care a visat de mic și să se mute într-un apartement în București. În prezent, câștigătorul Survivor România locuiește în Ilfov și se pare că vrea să revină în Capitală. Vila la care renunță valorează 240.000 de euro, iar terenul are nu mai puțin de 500 de metri pătrați. (Vezi în galeria de mai sus cum arată casa pe care o vinde Zanni)

„Schimb casă verde full smart 5 camere, 3 băi, full mobilată premium, panouri fotovoltaice – cu apartament în București, sector 1-2-3”, a scris el în cadrul unei postări pe Instagram.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZANNI (@zannidache)


Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Zannidache

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni