• PRO TV
  • Diana Munteanu, criticată de fani din cauza intervențiilor estetice: “Zici că nu mai ești tu!"

Diana Munteanu, criticată de fani din cauza intervențiilor estetice: “Zici că nu mai ești tu!"

Diana Munteanu, criticată de fani din cauza intervențiilor estetice: “Zici că nu mai ești tu!"

Are un corp perfect, dar cârcotașii au găsit până la urmă un motiv ca să o critice. Cea mai recentă postare a Dianei Munteanu a stârnit o mulțime de controverse – internauții i-au reproșat că intervențiile estetice au făcut-o de nerecunoscut.

Diana Munteanu s-a filmat în costum de baie la malul mării, etalându-și silueta “de sirenă”. Însă, în loc să primească o mulțime de complimente, așa cum era normal. Vedeta a fost nevoita să citească sute de comentarii negative.

Fanii i-au reproșat că noile intervenții estetice i-au schimbat radical fizionomia și că este de nerecunoscut.

“Zici că nu mai ești tu. Nu știu, poate sunt eu demodată, dar de ce țineți morțiș să vă modificați total la față? Diana, tu erai super mega frumoasă și înainte! Trăsături frumoase, excelente. Înțeleg total nevoia de a pune un botox după o anumită vârstă sau acid, dacă e cazul, dar efectiv ți-ai schimbat trăsătura feței”, i-a scris o admiratoare.

“Nu înțeleg de ce ai ales să te urâțești așa! Tu erai o frumoasă. Nu mai semeni cu tine. Nu înțeleg de ce fetele tinere aleg să se injecteze. Oare nu mai au încredere în ele sau se plictisesc cu viață lor și tre’ să facă ceva ?”

“Ai devenit dintr o femeie frumoasă  una ...de nerecunoscut”.

Au fost și fane care i-au luat apărarea: “Oare câte veți arăta așa sau arătați măcar pe jumătate așa, la 45 de ani? La față sau la corp, nu contează. Câte vă permiteți să vă faceți ajustări? Sau voi nu vreți, că aveți “încredere” în voi… se vede din ce comentați. Habar nu aveți câte sacrificii sunt și ce setare mentală trebuie să ai ca să arați așa la vârsta ei…”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni