• PRO TV
  • Petrecere demnă de Hollywood pentru fiica Adelinei Pestrițu. Invitații au petrecut în lumea lui Barbie

Petrecere demnă de Hollywood pentru fiica Adelinei Pestrițu. Invitații au petrecut în lumea lui Barbie

Petrecere demnă de Hollywood pentru fiica Adelinei Pestrițu. Invitații au petrecut în lumea lui Barbie

Adelina Pestrițu a organizat o petrecere fastuoasă pentru aniversarea fiicei sale, Zenaida. Micuța a împlinit 5 ani și a petrecut alături de zeci de invitați în universal Barbie.

La Hollywood, surorile Kardashian și Cardi B sunt recunoscute pentru petrecerile opulente pe care le organizează pentru zilele copiilor lor. Adelina Pestrițu nu a fost cu nimic mai prejos, dimpotrivă. A făcut un party demn de Hollywood, pe care ar fi invidioasă până și Kim Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Influencerița a arătat că o veritabilă Barbie la petrecerea micuței Zenaida. A avut un look roz în totalitate: o rochie mulată cu franjuri în partea de sus, ochelari de soare și sandale – toate în culoarea preferată a lui Barbie.

Invitații au pășit în lumea celebrei păpuși, unde au avut parte de o mulțime de distracții: coafor pentru fetițe, tonete cu înghețată, sute de baloane roz, un décor de vis cu baloane uriașe, artificii și un tort fabulos. Salvamarii au avut grijă ca cei mici să nu cadă în piscină.

“Ziua de ieri a fost foarte încărcată. De emoții, zâmbete, bucurii, surprize, muuult soare (poate prea mult chiar :)) și mult roz”, a scris Adelina Pestritu pe Instaram.

După petrecere, Adelina Pestrițu și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță în America, după cum le-a arătat fanilor de pe Instagram. Aceasta a chemat o echipă de stilisti să ii aleagă hainele.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni