• PRO TV
  • S-au iubit în trecut, dar a părăsit-o pentru Katie Holmes! Tom Cruise ar vrea o a doua șansă de la Sofia Vergara

S-au iubit în trecut, dar a părăsit-o pentru Katie Holmes! Tom Cruise ar vrea o a doua șansă de la Sofia Vergara

S-au iubit în trecut, dar a părăsit-o pentru Katie Holmes! Tom Cruise ar vrea o a doua șansă de la Sofia Vergara

Presa străină scrie că Tom Cruise și-ar dori să reia povestea de iubire pe care a trăit-o pentru scurt timp alături de Sofia Vergara. Se pare că starul din „Misiune Imposibilă” și vedeta serialului „Modern Family” ar fi avut o idilă în trecut, însă Tom ar fi renunțat la Sofia după ce a cunoscut-o pe Katie Holmes. 

„Ei au deja această istorie, chiar dacă a fost mai mult o scurtă idilă decât o idilă în toată regula”, a declarat o sursă pentru revista britanică Heat, scrie New York Times.


Superstarul de la Hollywood, în vârstă de 61 de ani, a curtat-o pentru scurt timp pe actrița în vârstă de 51 de ani, în 2005, cu puțin timp înainte de a se îndrăgosti de Katie Holmes. Cea din urmă i-a devenit soție, însă cuplul a divorțat 6 ani. 

„Au petrecut o perioadă specială împreună, s-au distrat de minune la Hollywood Hyls. Sofia nu dădea atunci semnale că își dorește ceva pe termen lung, așa că totul s-a terminat într-un mod total amiabil și au rămas prieteni. Întotdeauna l-a măcinat pe Tom faptul că a părăsit-o pe Sofia și a ales-o pe Katie", a mai afirmat sursa.

În iulie, Sofia Vergara și Joe Manganiello au anunțat că divorțează după 7 ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de cei doi actori prin intermediul unui comunicat de presă. 

Potrivit Daily Mail, Vergara și Manganiello s-ar fi despărțit din cauza personalităților și intereselor diferite.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, au spus cei doi într-un comunicat comun.

Surse apropiate cuplului au spus că s-au separat din cauza „atitudinilor lor diferite”: „Joe este un copil mare, îi place să joace Dungeons & Dragons, îi plac luptele, este înnebunit după jocuri video, filme cu supereroi, benzi desenate, îi place să meargă la concerte, e un mare fan NFL. Îi place distracția, vrea să fie în oraș și să petreacă”. (...) Sofia este complet opusul. Sigur că îi place să se distreze și să iasă în oraș, dar este mai preocupată de lucrurile mai frumoase din viață, de călătorii, de cine luxoase, de a fi o celebritate și de tot ceea ce vine la pachet. Toată viața i s-a spus că este super sexy și frumoasă. Chiar i-a s-a urcat la cap. Ea are, de asemenea, un temperament vulcanic și se supără foarte ușor din cauza lucrurilor stupide”.


Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni