• PRO TV
  • „Vreau mai puțini bani și mai multă viață” Florin Salam, decizie radicală, după problemele de sănătate

„Vreau mai puțini bani și mai multă viață” Florin Salam, decizie radicală, după problemele de sănătate

„Vreau mai puțini bani și mai multă viață” Florin Salam, decizie radicală, după problemele de sănătate

Florin Salam s-a decis să petreacă mai mult timp cu familia sa, în goana după bani a uitat cum e să petreacă timp cu cei dragi.

Florin Salam este un familist convins. Artistul  a fost binecuvântat cu o familie numeroasă, însă, în goana după bani,  a uitat cât de important este timpul petrecut alături de cei dragi. În ultimii ani, cântărețul a petrecut destul de mult timp pe drumuri, la concerte, pentru a câștiga bani, astfel încât familia lui să nu ducă lipsă de nimic.
După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, din cauza oboselii, artistul a luat o decizie important cu privire la activitatea sa profesională. Acesta a dezvăluit cât de importantă este familia pentru el și că nicio avere nu-l va face să simtă bucuria pe care o simte atunci când e alături de cei dragi.

„Pentru toți banii din lume și pentru toată averea din lume, nu mai merită. Bucuria e liniște și familia, în primul rând familia. Dumnezeu asta vrea de la noi, să ne apreciem familia mai mult, că degeaba le dai saci de bani dacă fata mea mă vede o dată la trei ani, mă mai vede o dată când are 21 de ani. Păi ce, banii au stat lângă mine? Asta este și toată munca aia, că ai stat nemâncat pe străzi, la un moment dat, pentru ce am muncit? Să îmi spună fata mea că nu am stat lângă ea? Sau copiii mei? Aici trebuie să ne organizăm acum cât mai e timp, că după e prea târziu. Și eu am rămas fără cuvinte”, a mărturisit Florin Salam, pe Instagram. 

Florin Salam a mărturisit că nu se lasă de cântat, însă vrea să petreacă mai mult timp cu familia, iar asta înseamnă că va lua mai puține cântări în următoarea perioadă.

„Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo.(...) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze”,  spunea Florin Salam, într-un live, pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni