• PRO TV
  • Sfârșit tragic pentru Miss Venezuela 2023. Ariana a murit într-un accident rutier la doar 26 de ani

Sfârșit tragic pentru Miss Venezuela 2023. Ariana a murit într-un accident rutier la doar 26 de ani

Sfârșit tragic pentru Miss Venezuela 2023. Ariana a murit într-un accident rutier la doar 26 de ani

Ariana Viera, tânăra care fusese încoronată „Miss Venezuela 2023”, a murit la doar 26 de ani. Regina frumuseții din Venezuela s-a stins în urma rănilor suferite într-un teribil accident de mașină petrecut luna trecută în Florida.

Potrivit anchetatorilor, Viera ar fi adormit la volan înainte de a se ciocni cu un camion în Lake Nona, Orlando. 

Mama ei, Vivian Ochoa, a declarat că paramedicii ajunși la fața locului au resuscitat-o pe tânăra, însă aceasta a murit la spital după ce a făcut un atac de cord. Mama Arianei a mai spus că fiica ei acumulase foarte multă oboseală în ultima vreme.

„Au resuscitat-o și apoi a făcut un atac de cord. Fata mea a adormit, era obosită”, a spus femeia într-un interviu pentru Telemundo31, potrivit New York Times

Mama îndurerată a continuat prin a-și lăuda fiica: „A ajutat prea mulți oameni. Se oprea din orice ca să te ajute sau să te asculte. Era mereu acolo pentru prietenii ei, pentru frații ei, pentru mama ei".

„Nu știam că Dumnezeu mi-a dat un înger. Nu știam că Dumnezeu îmi dăduse o bucățică de rai pentru o perioadă foarte scurtă de timp”, a mai spus mama ei.

Modelul a lucrat, de asemenea, în domeniul imobiliar și a condus Full House Cleaning Service, potrivit paginii sale de Instagram.

În luna mai, Ariana Viera a postat pe Instagram un videoclip sinistru, în care face referire la viitoarea ei înmormântare. Internauții sunt de părere că tânăra și-ar fi prezis moartea.

„Mă filmez pentru viitoarea mea înmormântare, pentru că întotdeauna eu sunt cea care face filmările, nimeni nu mi le face mie", a scris Ariana în dreptul unui filmuleț în care este surprinsă făcând activități banale, cum ar fi să se trezească, să bea apă și să stea prin casă.

Ariana Viera urma să reprezinte Venezuela, țara sa natală, la concursul Miss America Latină 2023, care va avea loc în Republica Dominicană în luna octombrie.

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni