• PRO TV
  • Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pe o rețea de socializare:„Timpul nu schimbă un bărbat...”

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pe o rețea de socializare:„Timpul nu schimbă un bărbat...”

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pe o rețea de socializare:„Timpul nu schimbă un bărbat...”

Anamaria Prodan a postat un mesaj cu subînțeles pe o rețea de socializare!

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde este urmărită de un număr foarte mare de oameni. Recent, a postat un mesaj în care face referire la faptul că timpul nu schimbă bărbatul, ci arată cine este el cu adevărat, fără să dea detalii despre cine este vorba.

Sexy impresara a preluat citatul și l-a postat pe pagina sa de Instagram, la story. Cel mai probabil, afacerista face referire la bărbații care au trecut prin viața ei și care au dezamăgit-o.

„Timpul nu schimbă un bărbat. Timpul doar ne dezvăluie cine este el cu adevărat”, este mesajul postat de Anamaria Prodan pe o rețea de socializare.

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, cu care a fost căsătorită timp de 13 ani, Anamaria Prodan a încercat să-și refacă viața, dar fără succes. Relația cu Flavius Nedelea s-a terminat la mai puțin de o lună după ce s-au afișat public.

”Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din lume. Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! O să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, la acea vreme.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni