• PRO TV
  • Ivana Alawi, apariție senzuală în mare. Influencerița de origine marocană a pozat topless: „O zeiță!”

Ivana Alawi, apariție senzuală în mare. Influencerița de origine marocană a pozat topless: „O zeiță!”

Ivana Alawi, apariție senzuală în mare. Influencerița de origine marocană a pozat topless: „O zeiță!”

Ivana Alawi este model, influencer și actriță de succes! Tânăra cu chip de păpușă și forme sexy a reușit să strângă peste 9,5 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram. 

Tânăra în vârstă de 25 de ani, din Filipine, știe cum să-și țină fanii aproape. Ivana  a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei: mama filipineză și tatăl marocan. 

În cea mai nouă apariție pe Instagram, Ivana apare topless în mare, iar comentariile au curs valuri. 

„O zeiță!”, „Cea mai sexy femeie din lume!”, „Ești atât de frumoasă!”, „Wow, ce ar mai fi de spus aici”, „Ești spectaculoasă!”, „Nu mă satur să te admir”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.  (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

Mariam Sayed Sameer Marbella Al-Alawi, pe numele ei real, este și antreprenoare de succes. Tânăra nu face bani doar din modelling, actorie și social media. Influencerița este, de asemenea, CEO-ul brandului ei de îngrijire a pielii, Ivana Skin. 

Pe canalul de Youtube, Ivana are peste 15 milioane de subscriber. Tânăra postează tuturiale de beauty, daily vlogs sau filmulețe în care își etalează veleitățile de artistă. La doar 25 de ani, Ivana a reușit să strângă o avere de 3 milioane de dolari. 

Fotografii: @Ivana Alawi


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni