• PRO TV
  • E mai ieftin să faci plajă la Ibiza decât la Vama Veche! Prețul exorbitant cu care se închiriază un șezlong

E mai ieftin să faci plajă la Ibiza decât la Vama Veche! Prețul exorbitant cu care se închiriază un șezlong

E mai ieftin să faci plajă la Ibiza decât la Vama Veche! Prețul exorbitant cu care se închiriază un șezlong

E vară, e soare și românii dau buluc la mare să se răcorească! În fiecare weekend, stațiunile de pe litoralul românesc sunt arhipline de turiști, iar prețurile au „explodat” pur și simplu în vârf de sezon. 

Șezlongul a ajuns un lux chiar și-n Vama Veche, stațiune frecventată până nu demult de tinerii care erau în căutare de distracție pe bani puțini. 

Cei care vor să se bronzeze pe șezlong trebuie să scoată din buzunar o sumă consistentă. Potrivit tomisnews.ro, vamaioții au urcat prețurile la nivelul celor din Mamaia Nord. În weekend, un șezlong pe o plajă din Vama Veche costă 60 de lei. Unii turiști au scris pe Facebook că au fost plaje unde un singur șezlong s-a vândut și cu 70 de lei. 

În Grecia, sunt plaje unde pentru două șezlonguri și o umbrelă scoți din buzunar 10 euro (50 de lei). Tot pe meleaguri elene găsim plaje care oferă șezlongul gratuit dacă turistul face consumație la barul de pe plajă. În unele locuri, consumația minimă este 5 euro, adică aproximativ 25 de lei. 

Șezlonguri mai ieftine ca-n Vama Veche găsim și la Ibiza, supranumită „insula care nu doarme niciodată”. Conform tripadvisor, un șezlong la Ibiza costă în jur de 10 euro (circa 50 de lei). 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni