• PRO TV
  • Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani. Mesajul emoționant publicat de vedetă: „Cu orice preț”

Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani. Mesajul emoționant publicat de vedetă: „Cu orice preț”

Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani. Mesajul emoționant publicat de vedetă: „Cu orice preț”

Fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a împlinit 5 ani.Vedeta a postat în mediul online un mesaj emoționant pentru micuța Zenaida-Maria.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi, aceasta este urmărită de o comunitate numeroasă în online. În ultimii ani, vedeta și soțul ei au luat decizia să nu-și mai expună fiica public, astfel aparițiile micuței Zenaida au fost tot mai rare în spațiul public, dar și pe internet. Acum, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Adelina Pestrițu a postat o serie de fotografii cu Zeny, dar și un mesaj copleșitor în cinstea celor 5 anișori pe care i-a împlinit.

Zeny a devenit o adevărată domnișoară, foarte cochetă, semn că a moștenit pasiunea pentru obiectele vestimentare de la mama sa. Micuța este de o frumusețe răpitoare, semn că a luat tot ce este mai bun de la părinții săi.

”La Multi Ani, ZENY!!! Viata iti poate aduce multe provocari, dar intotdeauna sa-ti amintesti ca esti mai puternica decat te gandesti, mai buna decat crezi si mai iubita decat iti imaginezi. 

Vom fi mereu langa tine sa te sustinem si sa te protejam cu orice pret. Cu multa iubire, mama si tata”, este mesajul postat de vedetă pe pagina de Instagram.


Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni