• PRO TV
  • Anca Dumitra: "Luna august este luna mea"

Anca Dumitra: "Luna august este luna mea"

Anca Dumitra: "Luna august este luna mea"

Anca s-a căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut, iar la finalul lui aprilie a acestui an a organizat o nuntă ca în povești. Ulterior a plecat într-o lună de miere în America, iar acum pare că se bucură de vară mai mult ca niciodată. 

Pe Instagram, Anca a postat video-uri de la concerte internaționale Pink și Gwen Stefani, dar recent a făcut furori și cu o poză aparent simplă, postată pe Instastory, alături de care a scris "Luna august, luna mea", semn că mai urmează și alte aventuri.  Mai ales că, la final de august, în ultima zi a lunii mai precis, este ziua de naștere a vedetei. 

Vezi Galeria Foto


Despre unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei, nunta ei, Anca a povestit și La Măruță"

"Mireasa nu a fost furată și nu și-a dorit să fie furată.(...) A fost drăguț așa, slujba religioasă a contat cel mai mult, toată lumea a plâns de emoție.(...) Rochia de mireasă am ales-o împreună, dacă sunt superstițioasă, nu mai vreau să fiu, el nu m-a văzut însă îmbrăcată.(...) A fost o bucurie generală, i-am avut alături și pe colegii din generală. Sunt recunoscătoare. (...)"

Vezi Galeria Foto


"Al meu a avut emoții, cât e el de austriac. E destul de emotiv, pe cât de puternic, pe atât de sensibil. (...) La ei se ridică mireasa, nu se fură. (...) Familia și cei mai mulți dintre invitați au stat până la final, s-a dansat foarte mult. Am fost la tot felul de evenimente, dar parcă niciodată nu au fost atâția împreună. (...) Am fost în luna de miere în New York, în Las Vegas. (...) Ce ai văzut tu a fost de la concertul lui Pink din Londra, am fost special că ne place foarte mult. David Copperfield m-a ales din public (...) m-a invitat pe scenă, apoi m-a invitat în culise și a făcut un număr pentru noi special. (...) Este fermecător, deși face asta de 67 de ani. (...) Acolo ridicându-mă între 300 de oameni și zicând că sunt în luna de miere, toată lumea era , Anca, casă de piatră, zici că eram în România.(...) Am fost la David Copperfield, m-am născut cu el, ești nebun, am vrut să mergem!"

Vezi Galeria Foto

Vezi și video: 

FOTO: ANCA DUMITRA INSTAGRAM 







 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni