• PRO TV
  • Cu ce se ocupă Viviana Sposub acum, după ce a renunțat la toate proiectele pentru a pleca în America

Cu ce se ocupă Viviana Sposub acum, după ce a renunțat la toate proiectele pentru a pleca în America

Cu ce se ocupă Viviana Sposub acum, după ce a renunțat la toate proiectele pentru a pleca în America

Viviana Sposub și-a descoperit o nouă înclinație, după ce a renunțat la proiectele în televiziune și a plecat în America, alături de George Burcea.

Viviana Sposub a trecut printr-o serie de schimbări. Când succesul i-a bătut la ușă și era în plină ascensiune pe plan profesional, tânăra a renunțat la proiectele pe care le avea în România și a plecat în America, în speranța că va ajunge pe culmile succesului și va trăi visul american. Ei bine, lucrurile nu s-au întâmplat așa cum fosta vedetă tv se aștepta, astfel a fost nevoită să se întoarcă în România.
În urmă cu câteva săptămâni, showbiz-ul românesc a fost asaltat de vestea că Viviana Sposub și George Burcea și-au spus adio. Acum, vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere cu noua sa activitate profesională.
„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a transmis Viviana Sposub la acel moment.
Viviana Sposub a început să se învârte în lumea maneliștilor, astfel a fost invitată să prezinte o nuntă la care chiar Dan Bursuc era nașul. Șatena a postat mai multe story-uri de la eveniment și pare că se simte foarte bine și că s-a distrat de minune.
„Am fost invitată să prezint o nuntă specială în Moldova! Dragul meu prieten, Dan Bursuc, a fost naș!”, a scris Viviana Sposub, pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Insagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni