• PRO TV
  • Tatăl lui Theo Rose, detalii din culisele relației artistei cu Anghel Damian:„Tare mă tem că...”

Tatăl lui Theo Rose, detalii din culisele relației artistei cu Anghel Damian:„Tare mă tem că...”

Tatăl lui Theo Rose, detalii din culisele relației artistei cu Anghel Damian:„Tare mă tem că...”

Tatăl lui Theo Rose a oferit noi detalii despre relația artistei cu Anghel Damian. Cum se descurcă cei doi în postura de părinți?

Theo Rose este cea mai apreciată artistă a momentului, tânăra a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape 2 luni, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Recent, Theo și-a reluat activitatea profesională, fiind plecată mai tot timpul la filmări sau la concerte. Tatăl artistei a dezvăluit cum se împarte artista între viața de familie și activitatea profesională.

Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, a dezvăluit că fiica sa și Anghel Damian își cresc copilul foarte frumos și este tare mândru de ei, precizând că cei doi formează un cuplu aparte.

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțin alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplul aparte”, a declarat tatăl artistei pentru cancan.ro.

Pentru că părinții artistei încă merg la serviciu, nu o pot ajuta constant în creșterea micuțului Sasha, drept urmare, Theo a angajat o bonă pentru bebeluș, iar în weekend, mama ei este prezentă mereu la București pentru a sta cu băiețelul.

„Mama lui Theo ajunge în fiecare weekend la București și stă cu nepoțelul ei. De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic!”, a precizat același Ion Diaconu.

Theo nu ezită să-i ceară sfaturi mamei sale, căci aceasta a crescut trei copii și este în măsură să-i facă recomandări în ceea ce privește îngrijirea copilului.

„Soția mea a adus pe lume trei copii, așa că are suficientă experiență. Mi-a spus că e ferm convinsă că Theo va fi la rândul ei o mamă foarte bună. În plus, fata o întreabă tot felul de lucruri, pe care doar mamele le experimentează și pe care tare mă tem că bărbații, fie ei părinți la rândul lor, nu le înțeleg pe deplin vreodată”, a adăugat cu ceva umor în glas fericitul părinte și bunic.

Ioan Diaconu a mai dezvăluit că Anghel Damian este o adevărară surpriză pentru familia lor, este un tată responsabil și are mare grijă de Sasha Ioan.

„De Theo a mea știam ce poate, fiindcă a crescut doar la noi în casă. Dar Anghel e o surpriză pentru mine. E atât de atent cu cel mic și e un tată așa de mândru, cum rar am văzut! Suntem plini de recunoștință că avem parte de asemenea copii frumoși”, a mai povestit același Ioan Diaconu pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni