• PRO TV
  • Situația lui Tori Spelling se agravează: acum trăiește într-un camping de rulote, cu cei 5 copii

Situația lui Tori Spelling se agravează: acum trăiește într-un camping de rulote, cu cei 5 copii

Situația lui Tori Spelling se agravează: acum trăiește într-un camping de rulote, cu cei 5 copii

Tori Spelling a fost, până de curând, una dintre vedetele răsfățate de la Hollywood. A avut o copilărie și adolescență lipsită de griji, tatăl ei fiind unul dintre cei mai respectați producători din industria cinematografică. Trăia într-o vilă de 165 de milioane de dolari și i se îndeplinea orice dorință. Tatăl ei a făcut-o și celebră: i-a dat un rol în serialul Beverly Hills 90210, pe care îl puteți vedea și pe voyo.ro.

Însă alegerile greșite în viață au făcut-o să ajungă în pragul falimentului. E îngropată în datorii și, după despărțirea de cel de-al doilea soț, a ajuns să trăiască cu cei 5 copii într-o rulotă, după ce, inițial, i-a dus într-un motel unde plătea 100 de dolari pe noapte. Cei cinci copii ai actriței au între 6 și 16 ani.

Fanii care au văzut imaginile îi iau apărarea și spun că vedeta pare a fi într-o vacanță relaxantă alături de cei mici. "Nu o mai compătimiți degeaba. O duce bine, se numește glamping ce face ea. Ia o gură de aer proaspăt!", spun fanii.

Publicația britanică Daily Mail a făcut rost de imagini cu vedeta, în noula ei casa, dintr-un camping de rulote. Tori pare însă mulțumită cu noul stil de viață, care cel mai probabil este provizoriu. Obișnuită cu servitori în copilărie, acum Tori s-a obișnuit să facă și treburi casnice. Vezi imaginile AICI.

În ultimii ani, Tori Spelling a avut grave probleme financiare, din cauza achizițiilor sale nesăbuite. S-a îngropat în datorii de sute de mii de doari, pe care nu le-a mai putut plati. Mai mult, din averea de 600 de milioane de dolari a tatălui ei, Tori a primit doar 800.000 după moartea acestuia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

În urma despărțirii de cel de-al doilea soț, Tori Spelling și-a luat copiii, s-a mutat la un motel ieftin și nu mai raspunde la telefoane. Prietenii ei sunt extrem de îngrijorați, iar fostul soț e supărat că vedeta cara copiii prin moteluri, în loc să stea liniștiți la casa lor.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni