• PRO TV
  • Carmen Electra, de nerecunoscut! Cele mai recente imagini cu vedeta din Baywatch i-au îngrijorat pe fani

Carmen Electra, de nerecunoscut! Cele mai recente imagini cu vedeta din Baywatch i-au îngrijorat pe fani

Carmen Electra, de nerecunoscut! Cele mai recente imagini cu vedeta din Baywatch i-au îngrijorat pe fani

Carmen Electra a făcut furori în rolul lui Lani McKenzie în celebrul serial „Baywatch” și a încins imaginația bărbaților în paginile revistei Playboy. Actrița este considerată un sex simbol al anilor ‘90.

Ajunsă la 51 de ani, Carmen Electra continuă să electrizeze publicul de pe Instagram cu postările sale incendiare. Dacă pe conturile de socializare arată ca scoasă din cutie, în viața reală lucrurile stau puțin diferit. 

Paparazzii au surprins-o recent pe Carmen Electra în fața locuinței sale din Los Angeles. Fără filtre și strop de machiaj, vedeta era de nerecunoscut. Mai mult, în imaginile surprinse de paparazzi, actrița din Baywatch părea „în suferință”. 

Fotografiile care i-au îngrijorat pe fani s-au viralizat pe rețelele de socializare. O sursă apropiată vedetei a ținut să-i liniștească pe fanii acesteia. 

„A ieșit afară timp de 2 minute, și-a dat seama că era super cald și pur și simplu nu putea ține ochii deschiși din cauza luminii puternice. Nu plângea”, a precizat sursa pentru Daily Mail

La scurt timp după ce imaginile în care părea că e tulburată și plânge i-au speriat pe fani, Carmen a revenit cu o postare pe contul de Instagram în care arăta ca o Barbie veritabilă. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Într-un interviu pentru Daily Mail, fostul model Playboy a declarat că oamenii o acuză adesea că a apelat la operații estetice pentru a arăta așa. 

„Să fim realiști, suntem la Hollywood aici și când împărtășesc povestea reală, majoritatea oamenilor sunt șocați, pentru că în mod normal o femeie își face anumite lucruri. În cazul meu, nu am nicio operație și aș spune că aspectul meu tineresc se datorează disciplinei mele cu rutina de îngrijire a pielii”, a declarat Electra.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni