• PRO TV
  • Cum se simte Ana Morodan de când a început tratamentul împotriva dependenței de calmante

Cum se simte Ana Morodan de când a început tratamentul împotriva dependenței de calmante

Cum se simte Ana Morodan de când a început tratamentul împotriva dependenței de calmante

Ana Morodan a mărturisit cum se simte de când a început tratamentul împotriva dependenței de pastile.

În urmă cu câteva luni, Ana Morodan a provocat un accident în Capitală și s-a stabilit că se afla sub influența anumitor substanțe. Mai mult, aceasta a început și un tratament împotriva dependenței de calmante. Acum, contesa digitală a dezvăluit cum se simte. Se pare că se confruntă cu câteva probleme, Ana a dezvăluit că, de când i-a tratamentul, s-a lăsat pradă tristeții și a început să uite multe lucruri de care se bucura înainte. Unul dintre lucrurile care o bucurau enorm pe contesa digitală era să înoate, acum merge la plajă și își petrece timpul pe șezlong.

În ceea ce privește starea sa de sănătate, Ana Morodan a declarat că a început să se simtă mult mai bine, ajungând deja la un echilibru.

„Ma gândeam acum că atunci când te lași prins numai de tristețe și de întuneric, uiți o groază de lucruri, așa, încetul cu încetul.

Mai ales când starea asta persistă de mai mult timp. Uiți o groază de lucruri faine și că ar trebuie să ne focusăm, să nu uităm de ele. Eventual, pe mine cred că m-ar fi ajutat să-mi fac și o listă. Spre exemplu, pe mine m-a trigger-uit că vara asta am fost doar în locuri care au piscină și mi-am dat seama că mie îmi plăcea foarte mult să înot și nu m-am mai dus. Am ajuns să stau în pat. (…) În rest, mă țin aici pe echilibru și îmi place că-mi iese, nu m-aș fi gândit”, a spus Ana Morodan pe pagina ei de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni