• PRO TV
  • VIDEO Un polițist s-a făcut de râs după ce s-a dat pe un tobogan destinat copiilor. Cum a fost filmat de colegi

VIDEO Un polițist s-a făcut de râs după ce s-a dat pe un tobogan destinat copiilor. Cum a fost filmat de colegi

VIDEO Un polițist s-a făcut de râs după ce s-a dat pe un tobogan destinat copiilor. Cum a fost filmat de colegi

Un ofițer de poliție din Boston a ajuns de râsul orașului după ce s-a dat pe un tobogan destinat copiilor. Polițistul, aflat în timpul serviciului, s-a ales cu o rană la cap după cascadoria eșuată.

Polițistul din Boston este acum subiect de bârfă pe TikTok după ce a folosit un tobogan din oraș pentru amuzament. Mai mult s-au amuzat colegii lui care l-au filmat, fiindcă lui nu i-a ieșit deloc cascadoria. 

Clipul, devenit viral pe TikTok, ni-l înfățișează pe ofițerul de poliție ghinionist care coboară pe tobogan cu spatele, pe burtă, însă coborârea nu e deloc așa cum se aștepta.

Superiorii săi de la Departamentul de Poliție din Boston au comentat imaginile care circulă onliine. Conform nzherald.co.nz, aceștia au precizat că ofițerul a suferit răni minore la cap, dar că este în afara oricărui pericol. Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat că ofițerul se afla în timpul serviciului, dar că nu va fi nevoie să se refacă acasă după incident. Mai mult, superiorii polițistului nu vor lua nicio măsură de sancționare a sa.

@liveboston617

Boston, MA - A Boston Police officer sustained a head injury after a mishap at a playground on Congress St downtown. Boston EMS treated the officer.

♬ original sound - Live Boston

În acest caz a intervenit și primărița Michelle Wu, care a declarat că va lua măsuri.

Nu știu care au fost circumstanțele sau ce s-a întâmplat. Dar, cu siguranță mă voi interesa și mă voi asigura că ofițerul este bine. Dacă se pare că trebuie să existe mai multe semnalizări pentru copii sau așa ceva, putem face și asta”, a spus edilul conform Boston25 News.

Fotografii: TikTok

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni