• PRO TV
  • VIDEO VIRAL. Răspunsul dat de Miss Moscova 2023 când a fost întrebată „care este capitala României?”

VIDEO VIRAL. Răspunsul dat de Miss Moscova 2023 când a fost întrebată „care este capitala României?”

VIDEO VIRAL. Răspunsul dat de Miss Moscova 2023 când a fost întrebată „care este capitala României?”

Angelina Brezhenskaya are 1,71 m, dimensiunile 92-60-90 și la sfârșitul lunii iunie a fost încoronată „Miss Moscova 2023”. Tânăra care arată ca o Barbie și-a luat în serios îndatoririle de Miss și pe lângă shooting-urile sexy de pe Instagram, a început să participe și la emisiuni. 

Recent, tânăra în vârstă de 25 de ani a fost invitată în emisiunea găzduită de comediantul rus Pavel Volya. Miss Moscova 2023 a fost protagonista unui moment stânjenitor, iar clipul cu pricina s-a viralizat instant pe rețelele de socializare. 

Prezentatorul rus a întrebat-o dacă la concursurile de frumusețe participă fete mai puțin înzestrate intelectual, iar răspunsul Angelinei a fost ferm: „Nu, nu, desigur că nu. De ce aș vrea să compromit pe cineva”.

„Ok, tu ești o persoană intelectuală din câte înțeleg...”, a continuat prezentatorul, după care a decis să-i testeze cunoștințele de geografie. 

„Care este capitala României? Polonia?”, a întrebat-o ironic Pavel Volya pe Angelina. 

„Nu este Bosnia și Herțegovina?”, a spus tânăra care este model și prezentatoare TV. 

„Absolut corect. Rescrieți cărțile!”, a continuat prezentatorul, în timp ce Miss Moscova 2023 era nedumerită.

„Nu este răspunsul corect?”, a întrebat Angelina.

„Bineînțeles că nu. Ai spus numele unei țări. Răspunsul corect este București. Să trecem mai departe”, a spus prezentatorul. 

Angelina este originară din Saratov, dar și-a făcut studiile superioare în capitala Rusiei. Brezhenskaya a participat la mai multe concursuri de frumusețe, inclusiv la cele internaționale, dar cea mai importantă victorie din portofoliul ei a fost coroana de Miss Moscova. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)
 

Ea a primit o coroană simbolică, cadouri din partea sponsorilor și dreptul de a reprezenta Moscova la festivalul „Beauty of Russia”, care va avea loc la Soci în 26 octombrie.

Fotografii: Instagram brejenskaya

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni