• PRO TV
  • Un urs, surprins în timp ce lenevea nonșalant într-un jacuzzi. Ce s-a întâmplat când a venit poliția

Un urs, surprins în timp ce lenevea nonșalant într-un jacuzzi. Ce s-a întâmplat când a venit poliția

Un urs, surprins în timp ce lenevea nonșalant într-un jacuzzi. Ce s-a întâmplat când a venit poliția

Un urs a găsit de cuviință să se răcorească un pic în piscina cuiva, în condițiile în care valul de căldură extremă afectează în egală măsură oamenii și animalele.

Autoritățile din Burbank, California, au postat imagini cu animalul care lenevea nonșalant în piscină. Ursul s-a adăpostit de căldura extremă într-un cartier rezidențial aflat la aproximativ 16 kilometri de Los Angeles.

Conform poliției, la vederea ofițerilor chemați la fața locului, ursul a ieșit din jacuzzi și s-a urcat într-un copac din apropiere.

Rezidenții sunt sfătuiți să evite orice confruntare cu urșii și să țină departe de ei orice i-ar putea atrage, precum resturile menajere sau mâncarea. Problema este că nu foamea l-a făcut pe urs să se bălăcească în piscină, ci temperaturile ridicate peste limitele suportabile, care afectează acum zona menționată mai sus.

În luna iulie, temperaturile din Furnace Creek, California - zonă supranumită Valea Morții sau cel mai fierbinte loc de pe Pământ - au atins cele mai mari valori înregistrate în mai bine de 90 de ani. 

Foto: Burbank PD

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni