• PRO TV
  • Armin Nicoară se declară „idolul” femeilor. Artistul nu „iartă” nicio femeie frumoasă

Armin Nicoară se declară „idolul” femeilor. Artistul nu „iartă” nicio femeie frumoasă

Armin Nicoară se declară „idolul” femeilor. Artistul nu „iartă” nicio femeie frumoasă

Armin Nicoară nu ezită, atunci când are ocazia, să se apropie de doamnele și domnișoarele din jurul lui, chiar dacă este un bărbat însurat.

Armin Nicoară nu se află la prima abatere, este bine cunoscut faptul că saxofonistul are o atracție deosebită pentru sexul frumos, chiar dacă este un bărbat însurat. De fiecare dată când vede prin preajma lui o doamnă sau o domnișoară, nu ezită să îi facă ochi dulci. Nu de puține ori a gafat, fiind surprins în ipostaze controversate alături de femei, la diferite evenimente.

De această dată, în timp ce se afla la un eveniment, pe ringul de dans, alături de el a venit o doamnă, iar artistul nu a ezitat să o sărute pe obraz. După această întâmplare, saxofonistul a concluzionat că este iubit de toate femeile, astfel a împărtășit cu fanii din mediul online această concluzie pe care a tras-o.

„Se vede că sunt iubit de toate femeile”, a scris Armin Nicoară în mediul online.

Claudia Puican s-a obișnuit cu ieșirile soțului ei și știe că e doar gura de el, în ciuda declarațiilor controversate pe care le-a făcut de-a lungul timpului, chiar și atunci când a recunoscut că a înșelat-o pe soția sa.

Armin Nicoară: „Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva. Suntem o familie deschisă, Claudia tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă.”

Claudia Puican: „Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.”

Armin Nicoară: „Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?”

Claudia Puican: „Ai dormit?”

Armin Nicoară: „Păi nu știu, hai să văd dacă mă cunoști.”

Claudia Puican: „Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine. Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun”, au discutat Claudia Puican și Armin Nicoară în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni