• PRO TV
  • Cum arată și ce fac acum gemenele de la Indiggo! De curând a fost aniversarea lor

Cum arată și ce fac acum gemenele de la Indiggo! De curând a fost aniversarea lor

Cum arată și ce fac acum gemenele de la Indiggo! De curând a fost aniversarea lor

Fetele de la Indiggo au împlinit 38 de ani în iunie și au în spate peste 25 de ani în fața camerelor de luat vederi și în fața aparatelor de fotografiat. 

Au apărut pentru prima dată la televizor în 1996, când au cântat colinde. Primul lor album ca trupa Indiggo a fost lansat în anul 2000, cu piese precum Nu-mi pasă”, „Clar de lună”, “E bine”, “Parfumul tău”, “Am eu grijă”, “La Indiggo”, “Dar să nu ne pară rău”, “Asta-i lumea”. În perioada 2003-2004, au devenit cunoscute pe plan internațional cu piesa „Hip Hop Jam”.



 
Acum, gemenele formează în SUA grupul intitulat  „Indiggo Twins”, sunt stabilite în Chicago și continuă să facă muzică.

Au o pagină de Insagram unde postează mult mai rar decât s-ar aștepta mulți, dar pozele arată că fizic nu s-au schimbat prea mult și sunt la fel de frumoase. Muzica lor e una cu un caracter devoțional și e foarte diferită de ce cântau în România. Astfel, Mihaela și Gabriela au lansat un album de muzică religioasă, intitulat „Christ is risen” (Hristos Renaște). Cele două țin și spectacole cu teme similare, pe care le descriu ca pe "o experiență intimă, divină, care îți transformă inima și o umple de veselie veșnică."

Vezi cum arată azi fetele de la Indiggo în Galeria foto atașată
 
Una dintre cele mai recente poze o înfățișează pe Gabriela și e însoțită de un text care face referire la piesa lor recentă, "Open up to Christ - Deschide-te către Hristos". Cuvintele care o însoțesc sunt:
 
„Open Up” este una dintre melodiile mele preferate pe care le-a scris geamana mea Mihaela. Verifică-l și deschide-ți sufletul către iubirea veșnică."
 
Vezi postarea în Galeria Foto

Vezi cum arată azi fetele de la Indiggo în Galeria foto atașată

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni