• PRO TV
  • VIDEO Logodnica lui Jason Statham, avalanșă de critici după ce s-a filmat așa: „Să-ți fie rușine!”

VIDEO Logodnica lui Jason Statham, avalanșă de critici după ce s-a filmat așa: „Să-ți fie rușine!”

VIDEO Logodnica lui Jason Statham, avalanșă de critici după ce s-a filmat așa: „Să-ți fie rușine!”

Rosie Huntington-Whiteley este nelipsită din topul celor mai frumoase femei din lume. De meserie topmodel, logodnica lui Jason Statham nu are rețineri când vine vorba să pozeze provocator. 

Recent, superba englezoaică s-a filmat în lenjerie intimă și a urcat clipul pe contul de Instagram, acolo unde are peste 19 milioane de urmăritori. 

„Setul perfect pentru vară din colecția mea Rosie Lingerie, care combină dantela franțuzească delicată cu ornamente din satin!”, a scris Rosie în dreptul clipului care a adunat peste 1,8 milioane de vizualizări. 

Logodnica lui Jason Statham arată impecabil după două nașteri și adoră să pozeze în ipostaze sexy. 

Unii dintre admiratori au complimentat-o pentru felul în care arată și i-au transmis lui Jason Statham că este un „norocos”, în timp ce alți internauți au criticat-o pentru că s-a filmat în lenjerie intimă și a făcut public clipul. 

„Ai bărbat acasă, de ce postezi așa ceva?”, „Dacă tot îți place să te expui așa, du-te și te angajează la Playboy! Ar trebui să-ți fie rușine.. ai copii acasă. Ce crezi că vor spune când vor crește și vor vedea imaginile astea”, „Jason, cred că trebuie să iei atitudine!”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Jason Statham (55 de ani) și Rosie Huntington-Whiteley (36 de ani) formează un cuplu de aproape 13 ani și au împreună un băiețel, pe nume Jack Oscar, și o fetiță, botezată Isabella James. Cuplul este extrem de discret când vine vorba despre viața personală, iar Rosie postează rar poze cu cei doi copii.

Fotografii: Getty Images/ Instagram @Rosie

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni