• PRO TV
  • Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta

Nu-i place să fie în centrul atenției, iar atunci când pozează alături de celebra sa mama face tot posibilul să-și acopere chipul. Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit recent 19 ani, iar vedeta i-a transmis un mesaj prin intermediul rețetelor de socializare. 

„Cei mai buni 19 ani (și nouă luni) din viața mea. Iar asta continuă…O mamă mândră. Extrem de mândră!”, a scris Mihaela Rădulescu la Instastories în dreptul unei fotografii de arhivă în care apare alături de Ayan. (Vezi cum arată Ayan în prezent în GALERIA FOTO de mai sus)


Ayan este fiul Mihaelei Rădulescu din căsnicia cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Cuplul a divorțat în 2008 după patru ani de căsnicie. 

Mihaela Rădulescu postează rar imagini cu odorul ei, iar atunci când o face are grijă să nu-i arate chipul. 

Ayan a absolvit anul trecut un liceu de prestigiu din America. Tânărul a studiat la „Lawrence School” din New Jersey. Mihaela a marcat atunci momentul cu câteva instantanee de la ceremonie și un mesaj în care le transmitea urmăritorilor cât de mândră este de fiul ei. 

Anul trecut, Ayan a fost acceptat la două universități prestigioase din SUA, una dintre acestea fiind chiar Princeton. 

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a povestit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache după ce Ayan a ales să studieze peste Ocean.

La fel ca mama sa, Ayan este pasionat de sport și mare iubitor de adrenalină. Tânărul chipeș și plin de mușchi deține centura neagră în Krav Maga, artă marțială israeliană de auto-apărare. 

Fotografii: Instagram @Mihaela Schwartzenberg

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni