• PRO TV
  • Cătălin Botezatu, extravaganță la un restaurant din Cluj. A mâncat mici cu foițe de aur și a plătit o suma uriașă

Cătălin Botezatu, extravaganță la un restaurant din Cluj. A mâncat mici cu foițe de aur și a plătit o suma uriașă

Cătălin Botezatu, extravaganță la un restaurant din Cluj. A mâncat mici cu foițe de aur și a plătit o suma uriașă

Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, și-a construit o carieră de succes în lumea modei, care îi permite să duca un stil de viață luxuriant. Recent, creatorul de modă a mâncat mici cu foiță de aur, într-un restaurant din Cluj-Napoca, și nu a ezitat să plătească o sumă frumușică pentru acest desfăț.

Cătălin Botezatu se afla de câteva zile în Cluj, unde vă participa la festivalul Untold. Creatorul de moda s-a cazat la un hotel de cinci stele și a profitat de zilele ce preced festivalul de muzică pentru a se bucura de frumusețea Clujului, alături de prieteni.

Potrivit Cancan, vedeta a petrecut duminică la un local de lux din Cluj, care aparține unui prieten, și a comandat mici cu foițe de aur, o combinație la care nu se așteaptă multa lume, pentru care a plătit suma uimitoare de 500 de euro. Ba mai mult, Cătălin Botezatu nu s-a oprit aici și a comandat un platou de 1.200 de euro.

Cu toate că par sume colosale pentru o ieșire la restaurant, cu siguranță portofelul lui Catalin Botezatu nu a suferit daune prea mari, având în vedere că s-a zvonit de-a lungul timpului că acesta ar avea o avere de 100 de milioane de euro. Deși nu a confirmat sau infirmat niciodată zvonurile, creatorul de moda a decis să vorbească despre asta, afirmând că pentru el banii sunt "vulgari" și că, deși are numeroase magazine de moda în țară și străinătate, nu va dezvălui niciodată ce avere are.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro. Nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion…Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere. Am deschis un magazin la Londra, există Vigo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire. Inclusiv cele din malluri. Avem magazine în toate mallurile din București și din țară'', a spus el.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni