• PRO TV
  • Angus Cloud, actorul din serialul "Euphoria", a murit la 25 de ani: "Ne luăm rămas bun de la un om incredibil"

Angus Cloud, actorul din serialul "Euphoria", a murit la 25 de ani: "Ne luăm rămas bun de la un om incredibil"

Angus Cloud, actorul din serialul "Euphoria", a murit la 25 de ani: "Ne luăm rămas bun de la un om incredibil"

Angus Cloud, actorul din serialul  "Euphoria", care i-a dat viață personajului Fez, a murit la 25 de ani. Vestea a fost dată de familia acestuia, declară TMZ.

"Cu cea mai mare durere în suflet ne luăm astăzi rămas bun de la un om incredibil. Singura consolare pe care o avem este să știm că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care a fost cel mai bun prieten al său. Sperăm că moartea lui poate fi un memento pentru alții că nu sunt singuri și că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere împotriva acestui lucru", a declarat familia acestuia.

Potrivit familiei, tatăl actorului încetase din viață și fusese înmormântat săptămâna trecută, iar acest eveniment l-a afectat profund pe Cloud, care se lupta cu probleme de sănătate mentală.

În ceea ce privește cauza decesului, aceasta nu a fost precizată, însă, conform TMZ mama lui Angus Cloud a efectuat un apel către poliția din Oakland raportând o posibilă supradoză. Actorul a fost declarat mort la fața locului, iar în acest moment a fost deschisă o anchetă.

Angus Cloud este cunoscut în special pentru rolul lui Fezco din "Euphoria", un traficant de droguri, care are o legătură strânsă cu protagonista serialului, Zendaya, o tânără ieșită de la dezintoxicare, care se confruntă cu dependența.

Cloud a mai avut roluri minore în două filme, "North Hollywood" și "The Line". De asemenea, el apăruse în videoclipuri muzicale pentru artiști precum Becky G, Karol G și Juice WRLD.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni