• PRO TV
  • Madonna, primul mesaj după ce a ieșit de la terapie intensivă: "Urăsc să dezamăgesc pe cineva"

Madonna, primul mesaj după ce a ieșit de la terapie intensivă: "Urăsc să dezamăgesc pe cineva"

Madonna, primul mesaj după ce a ieșit de la terapie intensivă: "Urăsc să dezamăgesc pe cineva"

Madonna a fost găsită inconștientă și  a fost dusă la un spital de urgență din New York. Cântăreața în vârstă de 64 de ani a fost intubată peste noapte.

Pe 24 iunie, a fost găsită inconștientă, în timp ce se afla la New York pentru a susține un concert și a fost transportată la spital. A necesitat internarea la terapie intensivă, iar după câteva zile a fost externată, deși medicii au susținut că pericolul încă nu a trecut. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Madonna le mulțumește tuturor pentru sprijin, dar vorbește și despre anularea turneului pregătit:
 
„Am simțit dragostea voastră. Sunt în curs de recuperare și sunt extrem de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea. Primul gând atunci când m-am trezit a fost îndreptat spre copii. Al doilea a fost că nu mi-am dorit să dezamăgesc pe nimeni dintre oamenii care au cumpărat bilete la turneul meu.

Nu am vrut nici să abandonez oamenii care au muncit neîncetat cu mine în ultimele câteva luni. Urăsc să dezamăgesc pe cineva. Sănătatea este pe primul plan și devin mai puternică pe zi ce trece. Voi reveni cât de curând pot. Planul curent este să reprogramez turneul din America de Nord, iar în Europa să ajung în octombrie. Nu aș putea fi mai recunoscătoare pentru susținerea voastră. Cu dragoste, M”, a transmis Madonna pe contul de Instagram.

După internare, managerul ei, Guy Oseary, a anunțat că  artista suferă de o „infecție bacteriană gravă” și că are nevoie de timp pentru a se recupera. Ca și consecință, și-a amânat turneul care urma să înceapă la Vancouver pe 15 iulie. 

Vezi mai multe poze și vezi postarea Madonnei pe INSTAGRAM în Galeria Foto

Foto: INSTAGRAM MADONNA 

VEZI ȘI VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni