• PRO TV
  • Fotografia cu care Jador a stârnit val de reacții în online:„Și atunci dădeam moda”

Fotografia cu care Jador a stârnit val de reacții în online:„Și atunci dădeam moda”

Fotografia cu care Jador a stârnit val de reacții în online:„Și atunci dădeam moda”

Jador și-a luat fanii prin surprindere cu o poză din adolescență. Cum arăta artistul pe vremea când avea doar 15 ani?

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Înainte să înregistreze succesul de care se bucură astăzi, tânărul nu a avut tocmai o viață ușoară, căci viața lui nu a fost lipsită de greutăți, provenind dintr-o familie cu o situație modestă. Artistul a muncit încă de mic pentru a-și ajuta familia, iar acum, de când are mare succes pe plan profesional și câștigă bani frumoși din muzică, Jador face tot ce îi stă în putință pentru a-și vedea părinții liniștiți, lipsiți de griji.

Recent, artistul le-a împărtășit fanilor din online că a investit în afacerea familiei, un depozit de costrucții, pe care l-a deschis pentru familia sa.

Pe Jador îl știe toată lumea, mai ales după aparițiile sale publice în diferite show-uri televizate, ei bine, artistul a publicat o poză de pe vremea când avea doar 15 ani. Fanii au rămas surprinși să vadă cât de mult s-a schimbat tânărul în ultimii ani.

Privind în urmă, deși unele articole vestimentare nu mai sunt la modă, ba chiar se amuză acum pe seama lor, Jador  consideră că și atunci, ca și acum, era un model pentru mulți tineri.

„Și atunci dădeam moda, uitați-vă la pantofii mei și la ciorapi. Părul e baza. Vă pupă Jador mami, 15 ani. Când mă îmbrăcam cu Gucci/ Vă încălțați cu fesu ”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Brațu ala ce zice?/ Zici că ești japonez/Țineți-vă femeile în casă că au ieșit băieții la agățat”, sunt câteva dintre comentariile pe care Jador le-a primit la poză.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni