• PRO TV
  • Fanii lui Taylor Swift au zguduit scoarța terestră: cutremur de 2,3 pe Richter înregistrat în Seattle

Fanii lui Taylor Swift au zguduit scoarța terestră: cutremur de 2,3 pe Richter înregistrat în Seattle

Fanii lui Taylor Swift au zguduit scoarța terestră: cutremur de 2,3 pe Richter înregistrat în Seattle

Taylor Swift provoacă îngrijorări în rândul seismologilor, după ce pământul s-a zguduit serios în timpul a două dintre show-urile ei de peste Ocean. Fanii artistei au fost atât de zgomotoși încât au provocat un seism de 2,3 pe Richter.

Seismologa Jackie Caplan-Auerbach a observat o activitate seismică suspectă în Seattle, două seri la rând, în intervalul orar în care Taylor Swift a susținut două concerte pe arena Lumen Field din Seattle.

S-a întâmplat pe 22 și 23 iulie, concerte care fac parte din turneul Eras al artistei. Conform specialistei, fanii au provocat un seism de magnitudine 2,3 pe Richter. Aceasta este noua ciudățenie marca Tylor Swift, după ce bodyguardul celei mai bogate artiste a devenit viral pe internet.

Am cules datele din ambele seri de concert și am sesizat rapid că era același tipar de semnale. Dacă le suprapun, sunt aproape identice”, a declarat Jackie Caplan-Auerbach, conform CNN.

Seismologa a adăugat că fanii lui Taylor Swift au fost de două ori mai zgomotoși decât cei ai echipei locale de fotbal american, Seattle Seahawks.

Tremuratul a fost de două ori mai puternic decât Beast Quake. L-a dublat absolut”, a confirmat experta.

Turneul Eras al lui Taylor Swift continuă cu alte zeci de concerte în toată lumea. Seria de show-uri a debutat în 17 martie 2023 (Glandale, SUA) și se va încheia în 17 august 2024, la Londra (Marea Britanie).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni