• PRO TV
  • Labin Touray, influencerul care taxează prostia omenească | VIDEO Clipurile sale sunt virale

Labin Touray, influencerul care taxează prostia omenească | VIDEO Clipurile sale sunt virale

Labin Touray, influencerul care taxează prostia omenească | VIDEO Clipurile sale sunt virale

Labin Touray este un youtuber de 32 de ani care a devenit faimos în mediul online cu felul unic în care ironizează lipsa de politețe, tupeul și prostia omenească. Clipurile sale sunt virale pe YouTube, Instagram și alte rețele sociale.

Când ești martor la ceva stupid în mediul online, probabil nu te abții să comentezi sau să penalizezi persoana care ți-a stricat ziua. Probabil că nu. Nici Labin Touray, un tânăr de 32 de ani originar din Gambia crescut în Marea Britanie.

Influencerul are un stil aparte de a combate prostia omenească, iar asta le place mult de tot celor 1,1 milioane de fani de pe Instagram, celor 2,4 milioane de abonați de pe YouTube și celor 3,5 milioane de urmăritori de pe TikTok. 

Într-unul dintre cele mai populare clipuri recente ale lui Labin Touray, tânărul taxează prostia unei femei care a dezvăluit că și-a dat în judecată părinții fiindcă au născut-o fără să-i ceară permisiunea.

Cum ai fi putut să le ceri aprobarea înainte de a te naște?”, întreabă, pe bună dreptate, influencerul. Well, femeia are un răspuns: 

N-au încercat să mă contacteze în vreun fel înainte de a mă naște, pentru a afla dacă eu chiar vreau să fiu aici. De aia i-am dat în judecată”, a spus femeia, care are un sfat pentru femeile gravide.

Dacă ești însărcinată, trebuie să angajezi un medium și să-ți întrebi copilul dacă vrea să fie aici”. Reacția lui Labin Touray este savuroasă. Vezi VIDEO mai jos!

Labin Touray, ironii la adresa delicatesei secolului: pietrele prăjite

Influencerul a comentat în stilul său caracteristic noua senzație culinară din China: pietrele prăjite.

Suodiu, care înseamnă Sugi și arunci, constă în prăjirea unor pietre împreună cu o sumedenie de condimente și legume. Bucătarii care prepară acest fel de mâncare spun că pietrele vor căpăta un gust minunat, în timpul gătirii.

Labin Touray crede că ceva e în neregulă cu oamenii care cumpără acest preparat, dar îi laudă pe comercianții ingenioși care fac bani pe seama prostiei umane.

Deci, ei pot refolosi pietrele. Clienții le sug, le aruncă, dar le pun la loc și le vând altor clienți. Acei vânzători de mâncare sunt genii. Găsești trei pietre de pe jos, pui mirodenii pe ele și... pune-te pe supt! La propriu. Profit”.

Vezi mai multe clipuri și pe canalul său de YouTube!

Fotografii: @maximbadytouray 

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni