• PRO TV
  • Dana Roba, o nouă fotografie pe rețelele de socializare. Make-up artista a primit un buchet uriaș de trandafiri

Dana Roba, o nouă fotografie pe rețelele de socializare. Make-up artista a primit un buchet uriaș de trandafiri

Dana Roba, o nouă fotografie pe rețelele de socializare. Make-up artista a primit un buchet uriaș de trandafiri

Au trecut aproximativ două luni de când Dana Roba a trecut prin clipe cumplite din cauza fostului ei partener de viață. Daniel Balaciu, bărbatul alături de care are două fetițe, a lovit-o pe vedetă în nenumărate rânduri, folosindu-se de un ciocan. După atacul sângeros, aceasta a avut nevoie de intervenția medicilor, care au operat-o pe creier timp de 9 ore.

Dana Roba a supraviețuit ca printr-un miracol celei mai dificile perioade din viața ei. Aceasta, după ce a fost mutilată în bătaie de către fostul soț, a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, care au operat-o pe creier timp de 9 ore. Ulterior, ea a fost nevoită să petreacă alte 24 de zile sub supravegherea doctorilor, care nu îi dădeau foarte multe șanse de viață. 

Acum, Dana Roba se află în afara oricărui pericol! Vedeta a suferit mai multe intervenții chirurgicale, care au adus-o în punctul în care să poată din nou să machieze. Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, ea își ține fanii la curent cu tot ce i se întâmplă și poveștește fiecare etapă prin care trece pentru a-și reveni complet.

Zilele trecute, vedeta a surprins pe toată lumea după ce s-a fotografiat cu un buchet uriaș de trandafiri. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA). Fanii au fost extrem de curioși să afle cine este cel sau cea care i-a oferit florile, mai cu seamă că în urmă cu puțin timp ea a dezvăluit că nu exclude varianta de a-și reface viața alături de altcineva.
 

„Oamenii care mă iubesc știu că iubesc trandafirii roșii.”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Sursă foto: Dana Roba/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni