• PRO TV
  • VIDEO Un tată își plimbă cei cinci copii în lesă, iar internauții spun că e total greșit

VIDEO Un tată își plimbă cei cinci copii în lesă, iar internauții spun că e total greșit

VIDEO Un tată își plimbă cei cinci copii în lesă, iar internauții spun că e total greșit

Un bărbat din Kentucky pe nume Jordan Driskell a stârnit îngrijorare în mediul online după ce a făcut public un filmuleț controversat. Bărbatul își plimbă cei cinci copii în lesă, însă alți părinți consideră că face o eroare imensă. 

Internetul este un izvor nesecat de sfaturi, dar Jordan Driskell nu pare interesat să le asculte. Bărbatul a fost pus la zid după ce a distribuit pe rețelele sociale un clip în care arată cum își plimbă în siguranță, pe stradă, cei cinci copii.

El folosește hamuri speciale pentru copiii mici, pentru a-i împiedica să se îndepărteze de grup. Nu e o invenție nouă, mulți părinți apelând la aceste dispozitive pentru a-și ține odraslele departe de pericole.

Însă, metoda aleasă de bărbat i-a scandalizat pe mulți internauți, pe motiv că hamurile și lesa sunt mai potrivite pentru câini.

Îți tratezi copiii ca pe niște câini”, a comentat cineva online. Vezi GALERIA FOTO mai sus!

Copiii nu sunt câini. Ce zici dacă i-ai învăța ce să facă?”, a apreciat altcineva. [Un bărbat din Japonia chiar a devenit câine. Cum au reacționat oamenii când l-au văzut pe stradă.] 

El a avut un răspuns cât se poate de edificator: „Când oamenii mă judecă pentru că folosesc hamuri pentru copii... Vino și pune-te în locul meu!”, a scris tăticul în dreptul clipului postat pe Instagram..

Cei mai mulți urmăritori sunt de părere că bărbatul face o treabă foarte bună, fiindcă nu e deloc ușor să supraveghezi 5 copii odată. 

Cei care te critică, ar trebui să se pună în locul tău măcar o zi. Apoi să tacă”, a observat cineva. Vezi VIDEO mai jos!

Siguranța înainte de toate, tăticule. Ai făcut bine”, a scris altcineva. 

Alții i-au sugerat să folosească zgărzi electrice utilizate la dresajul câinilor, dar cine poate considera acest sfat ca fiind serios? Mai degrabă o batjocură. 


Jordan Driskell și soția lui au cinci copii, care au venit pe lume în același timp, la 28 de săptămâni. Cvintupleții născuți prematur sunt o senzație în mediul online, după ce părinții lor au decis să dezvăluie public mare parte din viața lor de zi cu zi.

Fotografii: @driskell_quints_dad

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni