• PRO TV
  • Fiica Andreei Marin, acceptată cu bursă la o fundație renumită din Statele Unite: “A crescut prin forțe proprii”

Fiica Andreei Marin, acceptată cu bursă la o fundație renumită din Statele Unite: “A crescut prin forțe proprii”

Fiica Andreei Marin, acceptată cu bursă la o fundație renumită din Statele Unite: “A crescut prin forțe proprii”

Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care vara asta a petrecut vacanța în San Diego, Statele Unite. Fiica sa, Violeta, a fost acceptată cu bursa, după un șir de interviuri și un eseu, într-un program de învățare al Fundației Tony Robbins.

 “Fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din Sân Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializate.

Fundația Tony Robbins este o organizație nonprofit creată pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiași din întreaga lume.

“Suntem dedicați să schimbăm în pozitiv în viața tinerilor, a vârstnicilor, a populației înfometate, fără adăpost și a populației întemnițate, a tuturor celor care au nevoie de un impuls pentru a-și imagina un mod de viață mai fericit și profund satisfăcător”, scrie pe site-ul fundației.

Andreea Marin este mândră de Violeta și spune că s-a descurcat excelent în săptămână petrecută la San Diego.

 “Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsura care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum, îi dă aripi către viitor.

Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universitățîi unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor. Să fim cu toțîi sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai spus Andreea Marin.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni