• PRO TV
  • David Popovici, apariție alături de iubita lui, după Campionatul de Nataţie din Japonia

David Popovici, apariție alături de iubita lui, după Campionatul de Nataţie din Japonia

David Popovici, apariție alături de iubita lui, după Campionatul de Nataţie din Japonia

David Popovici a pierdut titlul mondial în finala probei de 100 m liber, la Campionatul  de Nataţie de la Fukuoka, Japonia și a obținut locul 6.

Titlul mondial a fost câştigat de australianul Kyle Chalmers, cu timpul 47.15, urmat pe podium de americanul Jack Alexy (47.31) şi de francezul Maxime Grousset (47.42). Rezultatele lui David Popovici au stârnit în România discuții și controverse, dar sportivul român și-a luat o vacanță meritată.
 
Primele poze în care apare David Popovici după Campionat au fost publicate de Taisia, iubita lui, alături de care sportivul s-a fotografiat.

Vezi Galeria Foto

David Popovici și Taisia Nițuleasa apar în poză zâmbitori, relaxați și dornici de distracție. După finala din Japonia, David Popovici a mărturisit imediat după concurs:
 
„Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine. Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.

Vezi Galeria Foto

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres."

Vezi mai multe în Galeria Foto 

FOTO: Instagram Taisia Nituleasa / Instagram David Popovici

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni