• PRO TV
  • Alexandra Stan, mari neplăceri într-o vacanță care se voia a fi de lux

Alexandra Stan, mari neplăceri într-o vacanță care se voia a fi de lux

Alexandra Stan, mari neplăceri într-o vacanță care se voia a fi de lux

Alexandra Stan iubete mult soarele, plaja, vacanțele! 

La fel cum iubește să își petreacă toată ziua în costume de baie extrem de senzuale și eventual să le arate asta și prietenilor de pe Instagram. Cu toate acestea, într-o destinație de lux, de la care se aștepta să primească totul, Alexandra Stan a avut parte de surprize mari. 

Vezi poze cu Alexandra Stan la plajă, în Galeria Foto
 
Despre momentele pe care le-a catalogat ca fiind "horror", adică "de coșmar" a povestit pentru o emisiune de divertisment și a fost ulterior citată de cancan.ro:
 
 ”Țin minte că în Costa Rica am rezervat o cabană care arăta super wow pe Booking și în realitate nu avea nicio treabă, nu avea nici plase la geam. A fost ceva horror. Era și în sezonul uscat, arșiță, ianuarie, în Costa Rica era ceva foarte rău”, a spus vedeta. 
 
Costă Rică este o țară situată în America Centrală și este una dintre cele mai vizitate destinații internaționale.  Aspectul și peisajul sau se schimbă pe tot parcursul anului, iar țară se află într-o constanța stare de reînnoire. Fiecare perioada a anului este un moment minunat pentru a vizită Costă Rică și a te bucura de vegetația luxuriantă și, deși spune că a avut neplăceri, Alexandra Stan mărturisește că s-a bucurat de locuri. 

Vezi poze cu Alexandra Stan la plajă, în Galeria Foto

Vezi și:

FOTO: INSTAGRAM ALEXANDRA STAN

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni