• PRO TV
  • Bianca Neagu din „Numai Iubirea”, primele declarații despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Bianca Neagu din „Numai Iubirea”, primele declarații despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Bianca Neagu din „Numai Iubirea”, primele declarații despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Bibi din ”Numai Iubirea” s-a căsătorit civil la începutul lunii iulie, în mare secret, departe de ochii curioșilor. La scurt timp, actrița a făcut primele declarații despre nuntă.

Bibi din „Numai Iubirea” a preluat numele soțului 

Bianca Neagu este foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală, mai ales de când s-a retras din lumina reflectoarelor, tânăra a evitat să-și expună viața public, drept dovadă, Bibi și alesul inimii ei au decis să se căsătorească în mare secret. După frumosul eveniment, actrița a făcut declarații despre nuntă, dar și despre relația cu soțul ei.
 
„Momentan am făcut cununia civilă, nu am vrut să ne aglomerăm. În ceea ce privește cununia religioasă și petrecerea suntem în deplină organizare. O să aibă loc în București și oscilăm între câteva locații care se mulează pe stilul nostru”, a declarat Bibi la acea vreme pentru redcația.ro.
 
La eveniment au fost prezenți doar membrii familiei, chiar și nașii fac parte din sânul familiei lor.
 
„Cununia civilă am vrut să fie cât mai intimă, așa că am avut alături familia. Nașii fac parte din familie, însă i-am ales cu sufletul, având același început frumos al relației și ne dorim în continuare să evoluăm și noi, asemănător lor”.

Carismatica fetiță din „Numai Iubirea” a decis să își păstreze numele ”Neagu”, însă a preluat și numele soțului: „Am luat și numele soțului, dar l-am păstrat și pe al meu. Încă trebuie să mă obișnuiesc, atunci când mă prezint, dar mi se umple sufletul de bucurie de fiecare dată”.
 
Nunta va avea loc în curând, după cum a precizat chiar Bianca. Tânăra a dezvăluit că sunt în proces de organizare:  „Nu vrem să așteptăm prea mult, așa că o să se întâmple anul acesta, suntem în proces de organizare”

Sursă foto: Instagram/Facebook Bianca Neagu

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni