• PRO TV
  • Smiley își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce urare i-a făcut colegul său, Pavel Bartoș

Smiley își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce urare i-a făcut colegul său, Pavel Bartoș

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România! Acesta a reușit să demonstreze de-a lungul anilor faptul că este un artist complet, fiind admirat atât pentru calitățile lui vocale, cât și pentru efervescența de care dă dovadă la fiecare spectacol.

Smiley este cunoscut atât pentru talentul său muzical, cât și pentru aparițiile sale TV de la Românii au Talent și Vocea României. Artistul a reușit, de-a lungul timpului petrecut în cadrul acestor emisiuni, să creeze relații strânse de prietenie cu colegii de platou. 

Astăzi, 27 iulie 2023, Smiley a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, iar acest eveniment nu a putut fi trecut cu vederea de către colegii lui de la Vocea României. Astfel, Irina Rimes, Theo Rose, Horia Brenciu, Tudor Chirilă și Pavel Bartoș i-au urat antrenorului toate gândurile lor bune și s-au bucurat că și anul acesta se implică direct în găsirea celui mai bun glas din România. 

Toate mesajele transmise de antrenori au fost speciale, însă cea a lui Pavel Bartoș a impresionat complet fanii! Pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, fiind co-prezentatori la Românii au Talent încă de la primă ediție a show-ului, difuzată în anul 2011.

„Dragul meu Andrei, as putea sa îți spun atâtea, dar îmi e că nu o să găsesc cuvintele potrivite, așa că o să spun atât: îți mulțumesc din suflet că ești prietenul meu! Este cel mai mare câștig al meu și al nostru. Te iubesc!”, a spus Pavel Bartoș.

Filmările de la Vocea României deja au început, iar în această toamnă Pavel Bartoș va spune din nou: „SĂ FIE VOCE!” 

Sursă foto: Smiley/Instagram, Vocea României/Instagram, Pavel Bartoș/Instagram

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni