• PRO TV
  • Imagine rară cu Mick Jagger, la de 80 de ani. Cum s-a pozat solistul trupei The Rolling Stones

Imagine rară cu Mick Jagger, la de 80 de ani. Cum s-a pozat solistul trupei The Rolling Stones

Imagine rară cu Mick Jagger, la de 80 de ani. Cum s-a pozat solistul trupei <span style="white-space-collapse: preserve;">The Rolling Stones</span>

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil epic. Artistul, care a împlinit ieri 80 de ani, s-a fotografiat într-un costum vișiniu și a scris un mesaj emoționant.

Solistul trupei The Rolling Stones a împlinit, ieri, 80 de ani. Mick a postat o poză epică la împlinirea frumoasei vârste, acesta a scris și un mesaj pentru fanii săi: „Mulțumesc mult pentru toate comentariile minunate și urările de ziua de naștere”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mick Jagger (@mickjagger)


Colegul de trupă Keith Richards, în vârstă de 79 de ani, i-a cântat o melodie la pian într-un videoclip și a spus: „Întârzi să ne spunem asta unul altuia. La mulți ani, Mick. „Ia încă unul bun. Și sună-mă. Spune-mă cum este.”

Mick a sărbătorit alături de familie, inclusiv alături de iubita Melanie Hamrick, în vârstă de 36 de ani, și a fost încântat să primească o boxă pe viață pe terenul de cricket The Oval din sudul Londrei.

O sursă a spus: „Mick este un mare fan de cricket și și-a dorit întotdeauna o boxă la The Oval. Familia lui a încercat să-i obțină unul de ani de zile, dar cererea este uriașă și lista de așteptare masivă”.

„În cele din urmă au asigurat unul și Mick a fost surprins când i s-a spus despre asta de ziua lui.

„A împrumutat anterior cutii de la prieteni, inclusiv de la Sir Tim Rice, dar acum are una a lui.”

Boxele de la sol, casa clubului de cricket din comitatul Surrey, pornesc de la aproximativ 6.000 de lire sterline pe zi. Acestea includ un balcon privat cu vedere la teren, băuturi, prânz și ceai, potrivit thesun.

Sursă foto: shutterstock

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni