• PRO TV
  • Motivul șocant pentru care Sinéad O’Connor se rădea pe cap! ”Eram violată și molestată”

Motivul șocant pentru care Sinéad O’Connor se rădea pe cap! ”Eram violată și molestată”

Motivul șocant pentru care Sinéad O’Connor se rădea pe cap! ”Eram violată și molestată”

Capul ras al lui Sinéad O’Connor a devenit o emblemă pentru imaginea ei de-a lungul anilor. 

Pe 25 iulie, îndrăgita cântăreață a murit, la doar 56 de ani. ”Familia și prietenii sunt devastați și au rugămintea să li se ofere intimitate în aceste momente dificile”. Look-ul care a consacrat-o pe Sinead, fără păr pe cap, a fost o modalitate de a-i sfida pe producătorii muzicali care își doreau ca ea să fie mai feminină. 

Aceasta a ales să adopte acest stil până la finalul vieții, iar în 2017 a vorbit despre motivele din spatele alegerii ei.

În timpul unui interviu cu Dr. Phil, aceasta a declarat că se confruntă cu probleme psihice și că una dintre cauze este abuzul la care a supus-o propria ei mamă. 

”Sora mea avea cel mai frumos păr din lume, roșcat, glorios, genul de păr care te face gelos”. Apoi, Sinead și-a comparat propriul păr cu cel al Christinei Hendricks. 

”Doar că mamei i se pusese pata că părul surorii mele este urât, oribil și dezgustător. Astfel că, atunci când aveam păr lung, obișnuia să ne prezinte drept fiica cea frumoasă și fiica cea urâtă. De aceea mi-am tăiat părul. Nu îmi doream să fiu fiica cea frumoasă”.

Discuția a luat apoi o turnură întunecată. ”Este periculos să fii frumoasă pentru că eram violată și molestată oriunde mă duceam. Nu voiam să fiu răpită sau molestată, nu voiam să mă îmbrac ca o fată, nu voiam să fiu drăguță. Alte fete te băteau dacă erai drăguță”.

Foto: Getty, Profimediaimages

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni