• PRO TV
  • Dana Roba trebuia să se întâlnească cu Daniel Balaciu, după 2 luni de la tragedie! De ce nu a fost prezentă la tribunal

Dana Roba trebuia să se întâlnească cu Daniel Balaciu, după 2 luni de la tragedie! De ce nu a fost prezentă la tribunal

Dana Roba trebuia să se întâlnească cu Daniel Balaciu, după 2 luni de la tragedie! De ce nu a fost prezentă la tribunal

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu aproximativ 2 luni, atunci când partenerul ei de viață a lovit-o în nenumărate rânduri cu un ciocan în cap. Vedeta a petrecut 24 de zile în spital, apoi s-a întors în locuința în care era la un pas de a-și pierde viața. Deși se află în afara oricărui pericol, make-up artista se confruntă în continuare cu semnele agresiunii la care a fost supusă. 

Dana Roba și Daniel Balaciu au trăit o poveste tumultoasă de dragoste. Încă din primii ani de căsnicie, aceasta a sesizat probleme în comportamentul partenerului ei de viață, însă niciodată nu se aștepta să fie bătută și lăsată să zacă într-o baltă de sânge, timp de 4 ore. 

După agresiunea cumplită, Dana Roba a fost internată de urgență în spital, iar agresorul ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând ca pedeapsa să fie prelungită pentru încă o lună. De când a ieșit din spital, vedeta nu s-a întâlnit cu fostul ei soț, deși își dorește acest lucru. 

În cursul zilei de 26 iulie 2023, Dana Roba și Daniel Balaciu ar fi trebuit să se reîntâlnească, la aproape două luni după ce bărbatul a băgat-o în spital. Cu toate că vedeta își dorește această interacțiune și are în minte deja întrebările pe care vrea să i le adreseze, medicii nu i-au dat acordul de a se prezenta la tribunal:
 

„Urmează să am o întâlnire foarte importantă cu fostul soț și avocații noștri în fața procurorului, trebuia să fie mâine, doar că eu momentan nu pot să mă prezint pentru că eu nu dorm, căci după ce am fost maltratată și bătută, eu nu pot să dorm toată noaptea și imaginează-ți să stai toată noaptea, noroc că ascult predici, îmi pun muzică creștină, asta e activitatea mea de noapte, iar pe la 6-7 reușesc și eu să adorm până la vreo 1.

Medicul mi-a recomandat să iau un tratament pentru somn, tocmai de aceea cu părere de rău nu mă pot prezenta la întâlnirea pe care domnul procuror a realizat-o, dar sper să fie reprogramată, iar eu să-mi reiau activitatea în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Dana Roba pentru SpyNews.

Dana Roba a menționat și întrebările pe care vrea să le i le adreseze agresorului ei. Se pare că vedeta este curioasă să afle dacă bărbatul s-a gândit vreo secundă la fiicele lui sau la Dumnezeu, atunci când a făcut gestul sângeros:

„Întrebările mele le voi transmite prin domnul procuror, nu îmi doresc să vorbesc cu el nici măcar un cuvânt, nu vreau să-i zic nimic eu personal și dacă vreau să-l întreb ceva o să-i transmit domnului procuror: > Întrebarea pe care neapărat vreau să i-o pun e > Asta e întrebarea mea, ca el cu siguranță a uitat cui Dumnezeu îi fac eu voia și cui Dumnezeu mă rog eu în fiecare zi, care m-a ascultat de fiecare dată când l-am chemat”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Dana Roba/instagram

VEZI ȘI VIDEO



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni