• PRO TV
  • Un pescar a fost arestat pentru că a mâncat un delfin, după ce l-ar fi prins „din greșeală”

Un pescar a fost arestat pentru că a mâncat un delfin, după ce l-ar fi prins „din greșeală”

Un pescar a fost arestat pentru că a mâncat un delfin, după ce l-ar fi prins „din greșeală”

Pescar arestat în statul Uttar Pradesh, în nordul Indiei, după ce ar fi prins „accidental” un delfin de râu extrem de rar și apoi l-a mâncat.

Un pescar a fost arestat după ce a mâncat un delfin rar

Cinci bărbați ar fi pescuit în râul Yamuna pe 22 iulie, atunci când un delfin de râu a rămas prins în plasa lor. Suspecții nu i-au dat drumul, așa cum ar fi trebuit, ci l-au transportat în casa lor, unde l-au gătit și l-au mâncat, informează NDTV.
Oamenii legii îi caută și pe ceilalți suspecți.În plângerea sa, un pădurar a adăugat că niște trecători i-au filmat pe pescari în timp ce transportau delfinul, a precizat poliția.
 
Ca urmare a plângerii pădurarului, a fost înregistrat un caz împotriva lui Ranjeet Kumar, Sanjay, Deevan și Baba în conformitate cu Legea privind protecția vieții sălbatice (1972), a declarat poliția. Potrivit unui raport PTI, poliția a luat această măsură după ce un videoclip cu incidentul a devenit viral pe rețelele de socializare duminică (23 iulie).
 
Ranjeet Kumar a fost arestat și este interogat, a declarat SHO, adăugând că se depun eforturi pentru a prinde restul acuzaților. Internauții au fost furioși după ce incidentul a ieșit la iveală, mulți cerând măsuri dure împotriva infractorilor.
 
"Delfinii sunt printre cele mai iubitoare și inteligente ființe iubitoare. Ei manifestă aproape toate emoțiile unui om. Acest lucru este asemănător și tratat ca și cum ar ucide un alt om", a declarat un utilizator.

”Un abuz oribil asupra animalelor. Mulțumesc că unul a fost arestat și îi căutăm pe ceilalți. Urăsc abuzatorii", a adăugat altul.
 
Între timp, un al treilea a spus: "Delfinii din Gangetic sunt din ce în ce mai puțini, ar trebui să încercăm să le redăm habitatul așa cum era înainte( dificil, desigur, dar cu conștientizare poate fi îmbunătățit). Îmi amintesc că i-am văzut când eram mic. În timp ce traversam Gangele cu feribotul, deseori ieșeau la suprafață".

Sursă foto: shutterstock

VEZI ȘI VIDEO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni