• PRO TV
  • Gina Pistol, urare de la mulți ani pentru Smiley! Ce imagine a postat vedeta

Gina Pistol, urare de la mulți ani pentru Smiley! Ce imagine a postat vedeta

Gina Pistol, urare de la mulți ani pentru Smiley! Ce imagine a postat vedeta

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România! Acesta nu se bucură doar de o carieră înfloritoare, ci și de o familie absolut superbă. Astăzi, odată cu împlinirea vârstei de 40 de ani, cântărețul s-a distrat de minune la concertul trupei Depeche Mode, biletul fiind asigurat de nimeni alta decât soția lui, Gina Pistol. 

Smiley, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciația artiști din România, a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani! Antrenorul de la Vocea României a sărbătorit acest eveniment alături de partenera lui de viață, Gina Pistol.Într-o atmosferă de sărbătoare și bucurie cei doi au fost prezenți la unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului, susținut de legendara trupă britanică Depeche Mode. 

Cu ocazia zilei sale de naștere, carismaticul artist Smiley a decis să-și petreacă această zi specială alături de cea mai importantă persoană din viața sa, Gina Pistol, și să-și împlinească visul de a-i vedea live pe membrii trupei Depeche Mode, ale cărei creații i-au marcat cariera și gusturile muzicale. 

În timpul concertului în aer liber a început să plouă, însă acest lucru nu a stricat starea de spirit a celor doi proaspăt căsătoriți. Aceștia au dansat, au cântat și s-au bucurat de concert, cu toate că temperaturile scăzuseră dramatic. Pe rețelele de socializare, cuplul a distribuit mai multe imagini de la eveniment și au făcut declarații despre întreaga atmosferă:

„Frățică, am fost la concertul Depeche Mode. Ne-a plăcut mult de tot! Ne-am întors plouați! A plouat și în noi, atât de rău a plouat, dar a fost mișto rău”, a spus Gina Pistol pe Instatory.

Ulterior, vedeta a publicat și prima urare de la mulți ani pentru Smiley, dar și o imagine extrem de frumoasă cu ei doi. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA):

La mulți ani! Restul îți urez când urci în dormitor”, a scris Gina Pistol. 

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Chiar anul acesta, când Smiley împlinește 40 de ani, a decis să-și unească destinul cu Gina Pistol și în mod oficial. Pe 27 mai, cei doi au făcut nunta, atât religioasă cât și la starea civilă.

Nunta celor doi a fost considerat evenimentul monden al anului. Ceremonia, pregătită în detaliu cu câteva luni înainte de către Gina și organizatoarea sa de evenimente, a avut loc pe malul lacului Snagov, în mijlocul naturii. Înainte, însă, cei doi au trecut pe la Starea Civilă alături de cei dragi. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO ȘI IMAGINI DE LA NUNTĂ

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram, Smiley/instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni