• PRO TV
  • Și-a aruncat sutienul pe scenă la concertul lui Drake, apoi a fost contactată de Playboy! Ce propunere a primit tânăra

Și-a aruncat sutienul pe scenă la concertul lui Drake, apoi a fost contactată de Playboy! Ce propunere a primit tânăra

Și-a aruncat sutienul pe scenă la concertul lui Drake, apoi a fost contactată de Playboy! Ce propunere a primit tânăra

O tânără din New York a devenit virală pe TikTok după ce a participat la un concert susținut de Drake. Motivul? Femeie și-a aruncat sutienul pe scenă, iar artistul a fost impresionat de cupele uriașe. 

„36G?” - a fost auzit Drake spunând pe filmare după ce s-a uitat la eticheta sutienului. „Găsiți femeia asta imediat!”, a glumit apoi cântărețul în timp ce se plimba cu sutienul pe scenă. 

@veronicaaacorr401 ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me ???? #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham ♬ original sound - Veronica Correia

Cântărețul a fost filmat în timp ce adulmeca articolul aruncat de tânără pe scena de la Madison Square Garden.

Videoclipul postat de Veronica Correia s-a viralizat rapid și a adunat aproape 7 milioane de vizualizări. Tânăra în vârstă de 21 de ani a mai postat un clip la scurt timp după show în care își anunța urmăritorii că ea e „norocoasa” pe care o caută Drake. 

@veronicaaacorr401 #drake36G #Drake #brooklyn #barclayscenter #itsallablurtour #36G ♬ original sound - Veronica Correia

Clipurile virale cu Veronica le-au atras atenția și celor de la Playboy, scrie New York Post. Tânăra le-a spus urmăritorilor că a primit un mesaj de la reprezentanții Playboy în care era invitată să se înscrie în noua lor aplicație. 

„Bună Veronica! Ești superbă. Recent am lansat o nouă aplicație Playboy, numai pe bază de invitație, care le oferă creatorilor posibilitatea de a câștiga prin monetizarea conținutului exclusiv similar cu cel pe care îl postezi deja pe IG și TikTok. Te invităm să aplici. Anunță-ne după ce ai aplicat și te vom accepta imediat”, este mesajul primit de Veronca potrivit sursei menționate mai sus. 

Potrivit contului de Instagram, tânăra este mămica unei fetițe de 2 anișori și deține o cafenea în Rhode Island. În doar câteva zile, conturile de socializare ale Veronicăi au explodat. Pe Instagram, tânăra a ajuns la 63.000 de urmăritori, iar pe TikTok are peste 12.000 de urmăritori. 

Fotografii: Instagram/ capturi TikTok @veronicaaacorr401

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni