• PRO TV
  • Mai mulți părinți s-au luat la bătaie într-un parc din Ploiești. Care a fost motivul

Mai mulți părinți s-au luat la bătaie într-un parc din Ploiești. Care a fost motivul

Mai mulți părinți s-au luat la bătaie într-un parc din Ploiești. Care a fost motivul

Mai mulți părinți s-au luat la bătaie într-un loc de joacă din Ploiești, după ce copiii lor au intrat în conflict. Incidentul a avut loc marți, 25 iulie, într-un parc pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești.

O ceartă între niște copii cu vârste cuprinse între 8-14 ani, care frecventau același parc din Ploiești, s-a transformat într-o bătaie între adulți. Incidentul a avut loc în cursul zilei de 25 iulie, poliția din Prahova fiind nevoită să se deplaseze la locul de joacă pentru a aplana conflictul dintre mai mulți adulți care s-au lovit și și-au adresat cuvinte jignitoare.

Toți adulții implicați s-au ales cu amendă și dosare penale pentru lovire sau alte violente.

„La dată de 25 iulie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie despre faptul că într-un parc de pe stradă Gheorghe Grigore Cantacuzino, are loc un conflict.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, aplanând conflictul, din verificări, stabilindu-se faptul că între două minore cu vârstele de 12, respectiv 14 ani și doi minori cu vârstele de 8, respectiv 13 ani a avut loc un conflict spontan la locul de joacă, din parc.

Ulterior, în conflict au intervenit părinții minorilor, care și-au adresat cuvinte jignitoare, lovindu-se reciproc. În urmă altercației, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, față de acestea fiind luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, a transmis sursă citată mai sus, potrivit Digi24.

Sursă foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni