• PRO TV
  • Greșeala care l-a costat căsnicia pe un bărbat! Acesta s-a trezit cu doi copii pe numele lui

Greșeala care l-a costat căsnicia pe un bărbat! Acesta s-a trezit cu doi copii pe numele lui

Greșeala care l-a costat căsnicia pe un bărbat! Acesta s-a trezit cu doi copii pe numele lui

Un bărbat din Chile a fost dat afară din casa de soție după ce Starea Civilă a înregistrat pe numele său doi copii venezueleni, pe care nu îi văzuse vreodată. Totul s-a întâmplat din cauza unei greșeli fonetice.

Potrivit chvnoticias.cl, viața lui Leonardo Sepúlveda Rodríguez, un bărbat de vârstă mijlocie din Santiago, Chile, a fost dată peste cap pe 5 iulie, când fiul lui s-a dus la Biroul de Stare Civilă pentru a obține niște documente și a aflat că tatăl său recunoscuse doi copii din Venezuela. Întors acasă, tânărul și-a confruntat tatăl și a anunțat toată familia, iar din acest moment, lucrurile au luat-o la vale.

Leonardo a negat că ar avea vreun copil din flori, explicând că nu a călătorit în străinătate și era imposibil să conceapă doi copii în Venezuela, însă nu putut să-și dovedească nevinovăția în vreun fel, ajungând să fie dat afara din casă de către soție. Aceasta i-a spus să revină când va avea dovezi concrete că este vorba de o greșeală.

„Prejudiciul adus mie și familiei mele este inimaginabil. Până pe 5 iulie mergeam acasă, îmi îmbrățișam copiii, soția și nepoțîi. Sunt cei pe care îi iubesc cel mai mult, iar acum nu mai pot face asta”, a spus Leonardo Sepúlveda Rodríguez. 

În cele din urma, după multe insistențe din partea bărbatului, s-a dovedit că totul fusese o neatenție făcută de cei de la Starea Civilă. Funcționarii publici au scris greșit numele cetățeanului venezuelan, care are un nume aproape identic cu cel al lui Leonardo din Chile, numindu-se Leonard Rodríguez Sepúlveda și au trecut copiii pe numele tatălui greșit.

„Eroarea s-a produs în sistemul rețelei familiale, care a returnat o potrivire fonetică la căutare, inclusiv la cei doi copii ai unui tată străîn cu nume asemănător”, au transmis printr-un comunicat reprezentanții stării civile.

Desi lucrurile s-au clarificat și a fost iertat de sotie, Leonardo intenționează să dea în judecată Oficiul de Stare Civilă pentru suferința pe care a provocat-o familiei sale.

Sursă foto: Chvnoticias

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni