• PRO TV
  • Megan Fox, apariție năucitoare într-o rochie transparentă! Ce a ales actrița pentru o ieșire cu iubitul la restaurant

Megan Fox, apariție năucitoare într-o rochie transparentă! Ce a ales actrița pentru o ieșire cu iubitul la restaurant

Megan Fox, apariție năucitoare într-o rochie transparentă! Ce a ales actrița pentru o ieșire cu iubitul la restaurant

Megan Fox nu se dezminte și demonstrează încă o dată dacă mai era nevoie că-și merită locul în topul celor mai sexy actrițe din lume. 


Recent, vedeta a luat masa cu iubitul ei, Machine Gun Kelly, la un restaurant exclusivist din Malibu. Actrița a făcut o ședință foto ad-hoc înainte de a ieși din casă și și-a uimit fanii cu ținuta aleasă pentru cină.



Cu părul prins în coc și câteva suvițe rebele, un machiaj cat-eye și o rochie complet transparentă… așa arată look-ul cu care Megan și-a năucit fanii. Actrița a purtat o pereche de bikini de culoarea pielii, iar în partea de sus și-a acoperit doar sfârcurile cu plasturi. Imaginile postate de Megan au adunat aproape 2 milioane de like-uri în mai puțin de 12 ore. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)


„Frate, cum a reușit Machine Gun Kelly să pună mâna pe o femeie ca asta?”, „Divină!”, „Chiar a câștigat la loteria genetică”, „Ești spectaculoasă, Meg! și îmi place felul în care le închizi gura celor care te urăsc”, „Ăsta e tipul de femeie care te face să vrei să te însori”, „Megan, ne ucizi cu aceste fotografii uimitoare!”, „Toți am dat zoom!”,
sunt câteva dintre mesajele postate de admiratorii actriței. 
 

Megan Fox a mărturisit recent că niciodată nu și-a iubit corpul
 

Actrița în vârstă de 37 de ani suferă de dismorfofobie, cunoscută și ca tulburare dismorfică corporală. Potrivit specialiștilor, dismorfofobia se manifestă prin preocuparea excesivă pentru aspectul fizic, în special pentru defectele fizice inexistente sau imaginare. Aceasta este o afecțiune destul de gravă, asociată cu depresia majoră și cu o rată mare de suicid. Megan Fox a spus că are dismorfofobie și că nu și-a iubit "niciodată, niciodată" corpul. 

„Sufăr de tulburare dismorfică corporală. Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Niciodată, niciodată”, a mărturisit Megan. 
 
„Când eram mică, asta era o obsesie pe care o aveam, faptul că trebuie să arăt într-un anume fel. Și nu știu de ce aveam problema asta încă de tânără. Cu siguranță nu a fost din cauza mediului în care am crescut, pentru că am crescut într-un mediu religios, un mediu în care nu se punea preț pe felul în care arăți. (…) Călătoria de a mă iubi pe mine însămi va fi nesfârșită, cred”, a adăugat actrița, potrivit Insider. 


Actrița se iubește cu Machine Gun Kelly de trei ani


Megan Fox (36 de ani) și Machine Gun Kelly (32 de ani) formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood și uimesc cu fiecare apariție în public, dar și cu declarațiile de dragoste pe care și le fac ori de câte ori au ocazia. 


Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Glamour UK, Megan Fox, pe vremuri cea mai frumoasă femeie din lume, a declarat că și l-a imaginat pe Machine Gun Kelly încă de când avea doar patru ani. 

„El este exact genul meu, pe care mi l-am imaginat încă de la vârsta de patru ani. De asemenea, eu sunt cu patru ani mai mare decât el. Deci, cred că eu l-am creat. Gândurile și intențiile mele l-au transformat în persoana care este. Cine știe cum ar fi arătat sau cum ar fi fost ca om dacă nu eram eu"
, a declarat actrița, potrivit New York Times. 
 
Vedeta din pelicula „Jennifer’s Body” spune că logodnicul ei, al cărui nume real este Colson Baker, bifează tot ce-și poate ea dori de la un bărbat. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni