• PRO TV
  • O studentă a renunțat la haine și s-a fotografiat pe munte! La ce facultate a studiat

O studentă a renunțat la haine și s-a fotografiat pe munte! La ce facultate a studiat

O studentă a renunțat la haine și s-a fotografiat pe munte! La ce facultate a studiat

O tânără studentă a făcut o senzație pe internet, după ce s-a fotografiat în ipostaze extrem de îndrăznețe. Aceasta a renunțat complet la haine și s-a afișat într-un costum de baie minuscul, direct pe munte. 

Kate Black este o tânără extrem de sexy din Marea Britanie care a captivat atenția urmăritorilor ei după ce a publicat pe Instagram o serie de fotografii de la munte, în care purta un costum de baie roșu. Aceasta, înainte de a-și face shootingul foto, a renunțat aproape complet la haine și s-a lăsat fotografiată în ipostaze care au încins imediat imaginația bărbaților.  (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE). Cu zâmbetul pe buze, influencerița a apreciat toate comentariile primite și s-a bucurat de admirația fanilor săi de pe Instagram.

Șocul pentru fani a fost în momentul în care s-a aflat ce facultate a absolvit tânăra care strânge mii de like-uri la fotografiile ei. Aceasta a studiat la Universitatea Harvard pe care a și terminat-o anul acesta. 

Astfel, internauții au ajuns la concluzia că Kate Black a demonstrat că o femeie poate să fie frumoasă și deșteaptă în același timp.

Sursă foto: Kate Black/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni