• PRO TV
  • Cabral a răbufnit după ce David Popovici a luat locul patru la Mondiale. Mesajul publicat pe rețelele sociale

Cabral a răbufnit după ce David Popovici a luat locul patru la Mondiale. Mesajul publicat pe rețelele sociale

Cabral a răbufnit după ce David Popovici a luat locul patru la Mondiale. Mesajul publicat pe rețelele sociale

David Popovici nu a prins loc pe podium la Campionatele Mondiale de Natație de la Fukuoka, clasându-se pe locul al patrulea în finala probei de 200 m liber. Acest rezultat a stârnit numeroase critici din partea românilor, care se obișnuiseră doar cu victoriile tânărului de 18 ani. Văzând această nedreptate, Cabral a ținut să-și expună punctul de vedere printr-un mesaj publicat pe rețelele sociale.

Este cunoscut faptul că prezentatorul TV are o relație apropiată cu urmăritorii săi, împărtășind adesea idei cu aceștia pe rețelele sociale. În contextul rezultatului obținut de David Popovici la Campionatele Mondiale de Natadie de la Fukoka, Cabral a ținut să-și expună punctul de vedere, mai ales după ce a văzut reacția negativă a oamenilor.

„N-a luat David Popovici aurul azi! D E Z A M Ă G I R E !!! #măinene, voi sunteți nebuni?!Ce dezamăgire?! Omul ăsta tocmai a luat locul 4 mondial! Voi, dezamăgiții ăștia vocali, nu ați reușit să fiți locul 4 nici la leapșa pe coco la voi la scara blocului…În loc să-l aplaudați pe om pentru muncă, efort și rezultat… voi sunteți dezamăgiți?!

David, dacă citești asta… nu știu cât contează pentru tine, dar să știi că cel puțîn un băiat din Berceni te-a aplaudat azi. Tare.”, a spus Cabral pe Facebook.

Dana Budeanu a sărit în apărarea lui David Popovici

Cabral nu este singura vedetă care i-a luat apărarea sportivului. Dana Budeanu, cunoscută pentru exprimarea sa directă și tranșantă, nu a rămas indiferentă în fața gurilor rele care l-au criticat pe David Popovici pentru rezultatele din Japonia și le-a adresat acestora un mesaj.

„David Popovici n-a avut niciun eșec! Mars! E un campion absolut, voi? A, tot nimeni! Culcați-vă!”, a scris ea pe rețelele sociale.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni