• PRO TV
  • Ce mai face Cristina Rus de la trupa "Blondy"? E mamă a trei copii și s-a retras din viața publică

Ce mai face Cristina Rus de la trupa "Blondy"? E mamă a trei copii și s-a retras din viața publică

Ce mai face Cristina Rus de la trupa "Blondy"? E mamă a trei copii și s-a retras din viața publică

Cristina Rus s-a retras definitv din lumina refectoarelor și duce o viață împlinită în calitate de soție și mamă a trei copii. 

Vezi cum arată Cristina acum, în Galeria Foto

Continuă să fie o femeie la fel de frumoasă, dar prioritățile ei sunt legate de educarea și sprijinirea acestora. Cu toate acestea, pentru wowbiz a povestit că încă mai cântă, dar în familie:
 
„Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contra, să nu ne luptăm cu noi.

Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva. De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu, flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei.”

Vezi cum arată Cristina acum, în Galeria Foto
 
Cristina Rus s-a căsătorit cu Dragoș Bîlteanu în 2009, când ea era la apogeul carierei sale. Între 2004 și 2009, averea bărbatului iubit era estimată la aproximativ 90 de milioane de Euro.

PE PROTV PLUS VEDEȚI UN INTERVIU SPECIAL CU FRUMOASA CRISTINA RUS:



FOTO: INSTAGRAM/ FACEBOOK 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni