• PRO TV
  • Această femeie a murit la câteva minute după ce a fost cerută în căsătorie. Gestul care i-a fost fatal

Această femeie a murit la câteva minute după ce a fost cerută în căsătorie. Gestul care i-a fost fatal

Această femeie a murit la câteva minute după ce a fost cerută în căsătorie. Gestul care i-a fost fatal

O femeie de 39 de ani a murit la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Bărbatul a ales o locație cu o priveliște de vis, însă ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața lor s-a transformat într-o tragedie.

Yesim Demir și Nizamettin Gursu se aflau în vacanță la Polente Cape, în regiunea Marmara, din Turcia, potrivit Daily Mail. Bărbatul tocmai o ceruse în căsătorie pe Yesim, iar îndrăgostiții au urcat pe o stâncă pentru a se bucura de un picnic și pentru a admira apusul. 

Gursu a mers la mașină după proviziile pentru picnic, în timp ce logodnica sa a rămas să admire priveliștea. Într-un moment de neatenție, femeia s-a dezechilibrat și a căzut în gol peste 30 de metri. 

Bărbatul a povestit că a auzit brusc un țipăt, iar când s-a întors și-a văzut logodnica într-o râpă. Gursu a chemat imediat ajutoare, însă femeia a murit din cauza rănilor suferite în urma căzăturii. 

Devastat, bărbatul a declarat presei locale: „Am ales stâncile pentru a avea o amintire romantică după cererea în căsătorie. Am băut niște alcool. Totul s-a întâmplat deodată. Și-a pierdut echilibrul și a căzut”. 

„Acesta este un loc în care toată lumea vine și privește apusul.Cu toate acestea, drumurile sunt foarte proaste și nu există nicio măsură de precauție pe marginea stâncii. Ar trebui trasat un gard aici, ar trebui luate măsuri de precauție”, a spus unul dintre prietenii lui Demir. 

Fotografii: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni